Keepershandschoenen

Adidas Keepershandschoenen

adidas.fs.junior.keepershandschoenen.blauw.wit.zwart.

Adidas Keepershandschoenen: Wel of niet kopen?

Een groot deel van de profkeepers spelen tegenwoordig met keepershandschoenen van het wereldberoemde merk Adidas. De grootste keepers, als Ter stegen, Neuer, Onana en De Gea spelen hun wedstrijden met deze handschoenen. Je ziet het dan ook vaak gebeuren dat beginnende keepers een idool hebben, en graag met dezelfde keepershandschoenen willen spelen. In deze blog zal ik vertellen waarom het geen goede keuze is om voor Adidas keepershandschoenen te kiezen!

Keeper Handschoenen

Elite Keepershandschoenen

Adidas is een merk dat enorm veel verschillende producten maakt; van hardloopschoenen tot hockeysticks. Dit betekent dat ze niet gespecialiseerd zijn in het maken van keepershandschoenen. Het gevolg hiervan is dat er een matige/slechte prijs-kwaliteitverhouding ontstaat. Je betaalt veel voor het merk, terwijl de kwaliteit van het product lang niet zo goed is. Als je kijkt naar merken als Elite Sport, Sells, The One Glove, ONEkeeper, Uhlsport, etc. zie je dat de kwaliteit een stuk beter is voor de prijs die je ervoor betaalt. Dit zijn namelijk merken die wél gespecialiseerd zijn in het maken van keepershandschoenen.

Adidas voetbalhandschoenen

De profkeepers die met Adidas keepen, spelen natuurlijk met het duurste en beste model van dit merk. Daarnaast krijgen ze misschien wel 5 paar per maand om te verslijten. De topmodellen van Adidas hebben een enorme grip in het begin. Uit eigen ervaring, en uit feedback van klanten, kunnen we u vertellen dat deze grip niet lang mee gaat. Zeker niet ten opzichte van de levensduur van merken als Elite Sport. Je betaalt voor Adidas vaak zelfs nog meer dan voor een tophandschoen Elite! Kies altijd voor een echt keepersmerk!

Onze mening is dus dat een Adidas keepershandschoen niet de beste keuze is. Even in het kort; dit komt door de matige tot slechte prijs-kwaliteitverhouding en de hoge slijtagegevoeligheid ten opzichte van andere merken binnen ons assortiment. Je kunt dan beter voor Elite Sport of Uhlsport kiezen.

Klik HIER om ons brede assortiment aan keepershandschoenen te bekijken!

Van goedkope keepershandschoenen tot de allerbeste van de gehele keepersmarkt.

KeepersTalent heeft het allemaal.

Related Posts