Adidas

Alle 12 resultaten

KeepersTalent.nl heeft een groot assortiment keepershandschoenen van Adidas die je online kunt bestellen. Wil jij met dezelfde keepershandschoenen keepen als Manuel Neuer of Jasper Cillessen, dan moet je bij KeepersTalent.nl zijn.

Het voordeel van keepershandschoenen van Adidas is dat deze altijd heel flexibel zijn en heel licht aanvoelen. Ze hebben een easy entry waardoor je gemakkelijk in de handschoen kunt komen. De plakkerige foamlaag zorgt ervoor dat het vangen van de bal een fluitje van een cent is. Vele topkeepers in de gehele wereld spelen met Adidas.

Het Duitse merk dat in 1920 is opgericht in Duitsland, en zich in eerste instantie bezig hield met schoenen, is anno 2017 één van de grootste jongens in Europa met zijn keepershandschoenen. Het merk dat bekend staat met zijn 3 strepen is de grootste keepershandschoenen leverancier van Europa. De keepershandschoenen van Adidas staan ook bekend om het feit dat ze vaak een dubbele bandage hebben zodat je de handschoen strak kunt aantrekken. Vele doelmannen houden hiervan.

Wel moet je uitkijken met Adidas keepershandschoenen op kunstgrasvelden. Daar kunnen deze handschoenen niet heel goed tegen. Goed opletten dat je NIET met platte hand jezelf afzet. De keepershandschoenen van €100 hebben nieuw ontwikkelde allround foam. Hierdoor heb je goede grip onder allerlei verschillende weersomstandigheden.