Adidas

Alle 11 resultaten

Als je goed oplet zie je dat de meeste professionele doelmannen gebruik maken van de nieuwste Adidas-keepershandschoenen. Dat is niet voor niets, aangezien het merk al jaren sponsor is van verschillende atleten, topclubs en competities. KeepersTalent.nl heeft een groot assortiment keepershandschoenen van Adidas die je online kunt bestellen. Wil jij met dezelfde keepershandschoenen keepen als Manuel Neuer of Jasper Cillessen, dan moet je bij KeepersTalent.nl zijn.

Adidas kwam als eerste op de markt met speciale bescherming achter de vingers: fingersave. Adidas gebruikt deze techniek nog altijd, om vooral de wat jongere keepers te laten wennen aan de voetbalhandschoen. Het voordeel van keepershandschoenen van Adidas is dat deze altijd heel flexibel zijn en heel licht aanvoelen. Ze hebben een easy entry waardoor je gemakkelijk in de handschoen kunt komen. De plakkerige foamlaag zorgt ervoor dat het vangen van de bal een fluitje van een cent is. Vele topkeepers in de gehele wereld spelen met Adidas.

Het Duitse merk dat in 1920 is opgericht in Duitsland, en zich in eerste instantie bezig hield met schoenen, is anno 2017 één van de grootste jongens in Europa met zijn keepershandschoenen. Het merk dat bekend staat met zijn 3 strepen is de grootste keepershandschoenen leverancier van Europa. De keepershandschoenen van Adidas staan ook bekend om het feit dat ze vaak een dubbele bandage hebben zodat je de handschoen strak kunt aantrekken. Vele doelmannen houden hiervan.

Wel moet je uitkijken met Adidas keepershandschoenen op kunstgrasvelden. Daar kunnen deze handschoenen niet heel goed tegen. Goed opletten dat je NIET met platte hand jezelf afzet. Je kunt dit beter met je vuisten doen. De keepershandschoenen van €100 hebben tot slot nieuw ontwikkelde allround foam. Hierdoor heb je goede grip onder allerlei verschillende weersomstandigheden.

Wil je je graag jouw Adidas-gloves laten personaliseren? Dat is zeker mogelijk bij KeepersTalent.nl! Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw naam en/of rugnummer op jouw handschoen te laten bedrukken.

Keeperswinkel in Breda

Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de profkeepers hun wedstrijden mee spelen.

Bezoek winkel
0