Aviata

Alle 14 resultaten

Aviata is in Tilburg het bekende keepersmerk. De eerste keeper van Willem II, Matthijs Branderhorst keept met dit Amerikaanse keeperswerk evenals de gehele jeugdopleiding van de Tilburgers.

Aviata keepershandschoenen is de afgelopen jaren in Zuid-Nederland een begrip geworden. Dit Amerikaanse keepersmerk heeft een aantal topmodellen waar vele profkeepers in heel Europa en daarbuiten hun wedstrijden mee keepen. Ook op het hoogste niveau in Amerika worden de Aviata exemplaren regelmatig gedragen.

Kies je voor Aviata? Dan kies je voor schitterende, opvallende designs. Dan kies je voor keepershandschoenen van uitstekende kwaliteit die niet snel kapot gaan. Aviata voetbal handschoenen hebben bijna allemaal uitneembare fingersave. Dan kun je zelf bepalen of je met of zonder vingerbescherming keept. De pasvorm van Aviata is normaal en deze valt over het algemeen niet groter of kleiner dan een normale keepershandschoen van een ander keepersmerk. De vipers van Aviata verkopen wij het vaakst. Dat zijn de €50 handschoenen met verwijderbare fingersave en platte vingers. De vipers zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De Aviata bright keepershandschoen zijn populair bij de jeugdkeepers. De bright handschoenen vallen vrij groot dus het is raadzaam om hierbij een maat kleiner te bestellen.

Aviata heeft een uitgebreid assortiment voor kinderen en voor doelmannen met grote handen. Goedkope keepershandschoenen en uiteraard hebben zij ook topmodellen van tegen de €100 die fantastisch aanvoelen. Dure keepershandschoenen hebben een zachtere foamlaag waardoor het vangen van de bal en stuk eenvoudiger gaat. Wil jij graag meer te weten komen over de Aviata keepershandschoenen? Kom dan een kijkje nemen in onze keeperswinkel in Breda. Onze mensen beantwoorden graag al uw vragen…