Aviata

Alle 19 resultaten

Aviata is in Tilburg het bekendste en populairste keepersmerk. De eerste keeper van Willem II, Matthijs Branderhorst keept met dit Amerikaanse keeperswerk evenals de gehele jeugdopleiding van de Tilburgers.

De Aviata keepershandschoenen zijn de afgelopen jaren in Zuid-Nederland een begrip geworden. Dit Amerikaanse keepersmerk heeft een aantal topmodellen waar vele profkeepers in heel Europa en daarbuiten hun wedstrijden mee keepen. Ook op het hoogste niveau in Amerika worden de Aviata exemplaren regelmatig gedragen door de professioneels.

Kies je voor Aviata? Dan kies je voor schitterende en opvallende designs. Dan kies je voor keepershandschoenen van uitstekende kwaliteit die niet snel kapot gaan, ook niet als je veelvuldig op kunstgras keept. Aviata voetbal handschoenen hebben bijna allemaal uitneembare fingersave. Dan kun je zelf bepalen of je met of zonder vingerbescherming keept. De pasvorm van Aviata is normaal en deze valt over het algemeen niet groter of kleiner dan een normale keepershandschoen van een ander keepersmerk. De vipers van Aviata verkopen wij het vaakst. Dat zijn de €50 handschoenen met verwijderbare fingersave en platte vingers. De vipers zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De Aviata bright keepershandschoen zijn populair bij de jeugdkeepers. De bright handschoenen vallen vrij groot dus het is raadzaam om hierbij een maat kleiner te bestellen.

Aviata heeft een uitgebreid assortiment voor kinderen en voor doelmannen met grote handen. Goedkope keepershandschoenen en uiteraard hebben zij ook topmodellen van maximaal €90 die fantastisch aanvoelen. Dure keepershandschoenen hebben een zachtere foamlaag waardoor het vangen van de bal en stuk eenvoudiger gaat. Wil jij graag meer te weten komen over de Aviata keepershandschoenen? Kom dan een kijkje nemen in onze keeperswinkel in Breda. Onze mensen beantwoorden graag al uw keepersvragen. In onze keeperswinkel in Breda hebben wij meer dan 150 keepershandschoenen van 8 verschillende merken ruim op voorraad. Wij zijn maar beperkt open dus check goed onze openingstijden voordat je in de auto stapt richting Breda.

Keeperswinkel in Breda

Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de profkeepers hun wedstrijden mee spelen.

Bezoek winkel
0