Reusch

Alle 13 resultaten

Reusch heeft voor alle delen van de keepershandschoen en vindt het belangrijk dat alle sluitposten plezier hebben in hun sport. Vandaar ook de slogan: love your sport. Bijna alle Reusch-handschoenen beschikken over flitsende designs, dus met gloves van dit Duitse merk val je altijd op!

HET IS HEEL BELANGRIJK OM TE WETEN OM BIJ JUNIOR REUSCH KEEPRSHANDSCHOENEN (MATEN 3 T/M 7) ALTIJD EEN HALVE MAAT TOT EEN HELE MAAT GROTER TE BESTELLEN, omdat Reusch keepershandschoenen voor kinderen kleiner vallen dan gemiddeld. Twijfel je over de juiste maat? WhatsApp dan even naar 0654281631 en wij gaan meteen aan de slag om achter jouw juiste maat te komen. Dit doen wij door middel van foto’s maken van jouw vorige paar handschoenen, en deze te vergelijken met de paar handschoenen die jij op het oog hebt. Zo weet je vrijwel altijd dat je een juiste keuze maakt.

De kinder-handschoenen van Reusch zijn ook geweldig. De kleine keepershandschoenen van Reusch zijn redelijk strak zodat je makkelijk contact kunt makken met de bal. Uhlsport keepershandschoenen zijn weer beter geschikt voor keepers met bredere handen. De rolvinger jeugd modellen vallen weer wat breder. Het is algemeen bekend dat keepershandschoenen en voetbalschoenen vrij prijzig zijn. Reusch heeft leuke modellen handschoenen vanaf maat 4 voor slechts €22,50. Typ bij de zoekbalk bovenaan deze pagina ‘Reusch S1’ en je krijgt een aantal handschoenen naar voren die ideaal zijn voor startende, jonge keepertjes.

Waarom zou ik keepershandschoenen kopen van Reusch?
– Vele internationale profkeepers gingen je voor.
– De topmodellen zijn fantastisch en kunnen zich meten met de wereldtop.
– Keepershandschoenen voor iedere portemonnee.
– De pasvorm is redelijk strak, maar hierdoor zit de handschoen wel lekker om de vingers heen. Veel keepers vinden dit fijn.
– De designs van dit Duiste keepersmerk zijn schitterend en uniek.

KeepersTalent.nl levert altijd de gehele collectie van Reusch tegen de scherpste prijs van Nederland. Hebben wij jouw favoriet model niet in onze collectie? Neem dan even contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat wij deze alsnog aan u kunnen leveren.

Vanaf heden hebben wij de nieuwe collectie, de Prisma lijn, ruim op voorraad op onze keeperswebshop. Bij ons geniet u altijd van minimaal 10% korting op alle nieuwe Reusch keepershandschoenen. U kunt ook de Reusch voetbalhandschoenen komen testen in onze keeperswinkel in Breda. Voor 18:00 besteld is morgen in huis. Als wij u ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om de telefoon te pakken en te bellen naar 06-54281631 (Diego).

Keeperswinkel in Breda

Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de profkeepers hun wedstrijden mee spelen.

Bezoek winkel
0