Sells

Alle 2 resultaten

Sells staat in Nederland al jarenlang bekend als 1 van de beste keepersmerken. Kenenth Vermeer en vele ander topkeepers in Europa keepen met dit fantastische keepersmerk. Wij verkopen keepershandschoenen van Sells altijd tegen de laagste prijs van Nederland. Deze soepele modellen met een dikke foamlaag zijn altijd ruim op vooraad bij onze keeperswinkel in Breda.

Sells onderscheidt zich door het feit dat zij keepershandschoenen maken met een dikke foamlaag. Vele keepers vinden dit ontzettend fijn. De demping is enorm. Sells heeft in 2017 een goedkope lijn op de markt gebracht onder de naam ‘Flash’. Voor €31,50 ben je al in het bezit van een redelijke Sells keepershandschoen met rolvinger.

Sells keepershandschoenen kun je gemakkelijk bestellen op onze keeperswebshop. Voor 18:00 is al de volgende dag in huis. Sells keepershandschoenen voelen altijd heel flexibel aan. De handschoenen zijn gemaakt van luchtdoortastend materiaal en ze zijn meestal aan de binnenkant gestikt.

Sells heeft speciale modellen voor regenachtige weersomstandigheden, modellen voor kunstgras en reguliere keepershandschoenen. De rolvinger handschoenen van Sells worden wereldwijd geprezen door de ongeevenaarde grip die deze heeft. De grofkeepers spelen hun wedstrijden met de Sells Campione lijn. Een witte keepershandschoen met blauw, oranje elementen erin verwerkt.

Keeperswinkel in Breda

Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de profkeepers hun wedstrijden mee spelen.

Bezoek winkel
0