Stanno

Alle 12 resultaten

Wil jij net als Erwin Mulder van Swansea City en en Piet Velthuizen van Omonia Nicosia schitteren in betrouwbare keepershandschoenen met de nieuwste technieken? Dan moet je zeker voor Stanno-voetbalhandschoenen gaan.

Stanno is een technisch en vooruitstrevend Nederlands sportmerk en richt zich vooral op keepers en sportaccessoires. Stanno staat vooral bekend om haar hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dankzij de Ultimate Gip-keepershandschoenen is Stanno wereldwijd bekend geworden. Alle handschoenen van Stanno kunnen worden gebruikt tijdens alle weersomstandigheden. Dit wordt door veel sluitposten als een enorm pluspunt gezien. Keepershandschoenen van Stanno zijn daarnaast zeer betrouwbaar. Het alle nieuwste en beste technieken. Het vangen van de bal is dan ook een fluitje van een cent.

Wil je graag jouw Stanno-gloves laten personaliseren? Dat is zeker mogelijk bij KeepersTalent.nl! Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw naam en/of rugnummer op jouw handschoen te laten bedrukken.

Keeperswinkel in Breda

Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de profkeepers hun wedstrijden mee spelen.

Bezoek winkel
0