The One Glove

Alle 6 resultaten

The One Glove Company is een nieuw keepersmerk uit Engeland (opgericht in 2004) dat de filosofie heeft om goede keepershandschoenen te maken tegen een betaalbare prijs. Onderzoekers concludeerden dat de prijzen van keepershandschoenen ieder jaar flink omhoog gaan, en dat de meeste consumenten er klaar mee waren om hierin mee te gaan. The One Glove company heeft op deze vraag goed ingespeeld. De keepershandschoenen van dit keeperswerk liggen gemiddeld tussen de €50 en €70 en voor de kinderen meestal nog wat lager.

Meer dan 30 profkeepers in Engeland hebben zich laten overtuigen door de kwaliteit van The One Glove. De kwaliteit, pasvorm en comfort kunnen zich meten met keepershandschoenen van bijvoorbeeld Adidas en Elite Sport, alleen het prijskaartje niet. De Duitse latex zorgt ervoor dat de keepershandschoen niet snel scheurtjes voorkomt en bij goed gebruik lang meegaat.

Wij verkopen de beste keepershandschoenen van The One Glove Company voor de laagste prijs van Nederland. Voor 16:00 besteld is morgen in huis en bij ons kunt u altijd gratis uw producten ruilen als u er niet 100% tevreden over bent.

Bezoek ook onze keeperswinkel in Breda. Wij zijn maar beperkt open dus controleer goed onze openingstijden. Wij verkopen ook keepershandschoenen van Aviata, Elite Sport, Sells, Adidas, Reusch, Uhlsport en Aviata.