Keepershandschoenen

Elite Forza Keepershandschoenen

elite.forza.keepers

We zitten midden in 2020 en Elite heeft weer, zoals ieder ander jaar, een prachtige nieuwe collectie op de markt gebracht. Deze nieuwe collectie biedt u een enorme keuze aan keepershandschoenen aan. Van goedkope keepershandschoenen die toch kwalitatief erg goed zijn, tot topmodellen van wereldniveau. Deze blog draait echter niet om deze gehele collectie, maar om 1 van deze schitterende modellen. Ik ga jullie kennis laten maken met de Elite Forza.

Cut

De Elite Sport Forza keepershandschoenen zijn negatief gestikt. Dat wil zeggen dat de naden naar binnen zijn gestikt en dat daardoor de vingers automatisch wat naar voren gebogen staan. Het voordeel van negatief gestikte handschoenen is dat je vingers altijd in de goede houding staan als je een bal wilt vangen. Je balgevoel is dus uitstekend bij zulke modellen. Naast negatieve handschoenen heb je platte vingers, rolvinger en hybride handschoenen. Platte vingers zijn klassiek, simpel vierkant naar buiten gestikt. Rolvinger zit strak om de vingers heen gerold en als een handschoen Hybride gestikt is, wil dat zeggen dat het een combinatie is van twee verschillende soorten. de 4mm contact faam zorgt ervoor dat je tijdens alle weersomstandigheden de fantastische grip en het balgevoel behoud.

keepershandschoenen.forzaVerwijderbare Fingersave

Iets waar Elite in heel veel modellen gebruik van maakt is verwijderbare fingersave. Ideaal voor een keeper die nog twijfelt of hij/zij wel of geen bescherming achter de vingers wilt. Daarnaast zorgt deze functie ervoor dat de handschoen voor iedere keeper geschikt is. Mocht je nu met fingersave keepen maar langzaam willen afbouwen, is dit een ideale oplossing. Je kunt bijvoorbeeld een keer op de training de fingersave eruit halen, zodat je eens kunt voelen hoe dat is. Wanneer je het niet fijn vindt, kun je ze er net zo gemakkelijk terug in stoppen. Het voordeel van Elite keepershandschoenen is dat ze lang mee gaan en niet snel kapot gaan.

Design

Een heel gaaf design als je het mij vraagt. Ondanks dat de details op de backhand roze zijn, heeft dit model een enorm stoere uitstraling. Het roze springt er echt uit doordat de rest van de handschoen helemaal zwart is (zowel de backhand als de foamlaag).

De Elite Forza bestellen met de laagste-prijs-garantie? Klik dan hier.

Related Posts