Uncategorized

Elite keepershandschoenen kopen

elite-keepershandschoenen-kopen

Elite keepershandschoenen kopen

Lees in deze nieuwe blog alles over Elite voetbalhandschoenen. Elite Sport heeft inmiddels een grote naam opgebouwd vanwege een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In de nieuwste modellen zijn de beste technologieën toegevoegd en dat weten bekende doelmannen ook. 

Over Elite Sport

Alle keepershandschoenen van Elite Sport worden ontworpen in Israël en geproduceerd in Pakistan. De handschoenen voor volwassenen en kinderen worden op dezelfde manier gemaakt en dat wordt gezien als enorm pluspunt. Bij veel andere keepersmerken is dit namelijk niet het geval. Vaak zie je dat handschoenen voor kids van goedkoper en minder duurzaam materiaal wordt gemaakt. Elite keepershandschoenen kopen is dan ook raadzaam voor beginnende en tevens professionele keepers.

Kenmerken

Bij Elite keepershandschoenen kopen weet je zeker dat je het beste uit jezelf kunt halen onder de lat. Zo is er bij de nieuwste en iets duurdere modellen de zogenaamde ‘6 Lines Stretch Strap’ toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat je handen niet verschuiven tijdens het keepen. Verder heb je de beschikking over een zogenaamde ‘Shockzone’ bij de knokkels, zodat je de bal harder het veld in kunt boksen. Ook is er door het merk aan beginnende keepers gedacht. Bij veel modellen heb je namelijk de beschikking over een verwijderbare fingesave. Kleine gaatjes aan de zijkanten zorgen er tot slot voor dat je niet zo snel zweethanden krijgt. Het vangen van de bal is hierdoor een fluitje van een cent!

Bekende Elite Sport keepers

Elite keepershandschoenen kopen is zonder twijfel een uitstekende keuze. Het is dan ook niet zo gek dat veel bekende doelmannen onder de lat staan met de nieuwste handschoenen van het merk. Grote namen zoals Sergio Padt (FC Groningen), Bram Castro (Heracles Almelo), Theo Zwarthoed (Nac Breda), Andries Noppert (Foggia) en Robin Ruiter (Sunderland) staan onder de lat met Elite Sport gloves. Opvallend is dat ook enorm veel bekende sluitposten uit de Keuken Kampioen en jeugdkeepers van vele professionele voetbalclubs in Europa gebruiken maken van voetbalhandschoenen van Elite.

Elite keepershandschoenen gaan het langste mee van allemaal

Vele winkels en universiteiten hebben onderzoek gedaan naar het feit waarom keepershandschoenen over het algemeen vrij snel slijten. En welke merken hier beter tegen bewapend zijn dan andere keepersmerken. Uit deze test is gebleken dat keepershandschoenen van Adidas over de meeste grip beschikken, maar ook het snelste slijten. De keepershandschoenen van Elite. 3 keepershandschoenen van Elite scoorde nog beter dan gemiddeld. Op een derde plek staat de populaire keepershandschoen de Elite Brambo die je voor €63 kunt bestellen op KeepersTalent.nl. Op de 2e plek is geëindigd de Elite Armour die voor €72. Als je een keepershandschoen wilt kopen met een fantastische grip en een ongeëvenaarde levensduur, dan moet u absoluut gaan voor de Elite Coraza.

Hieronder zie je een filmpje van de Elite Neo Black. Deze keepershandschoen beschikt over een fabelachtige grip en pasvorm.

Natuurgras en kunstgras

Tegenwoordig wordt er door amateurkeepers (helaas) meer gekeept op kunstgras dan op natuurgras. Deze ondergrond is eigenlijk niet te vergelijken met normaal gras. Oké, op de kleur na dan. De vraag naar Elite gloves voor kunstgras is dan ook gestegen. Bij KeepersTalent kunt je Elite keepershandschoenen kopen voor natuurgras en kunstgras. Een groot verschil is de dikheid van de handschoenen. Je bent waarschijnlijk palmen van 3 en 4mm gewend. Voor een beter gevoel raden we je aan om met een wat dunnere palm onder de lat te staan, maar met de komst van kunstgras is dit echter niet raadzaam.

Keepershandschoenen voor kunstgras hebben een duurzamere en tevens dikkere foamlaag nodig. Hierdoor is de handschoen van Elite Sport slijtvaster en zal hij niet zo snel kapot gaan. Een nadeel is echter dat het gevoel in de palm minder wordt. Hou er rekening mee dat je je niet met de foamlaag van de grond afzet, zeker niet op kunstgras. Hierdoor zal de keepershandschoen sneller slijten en is deze sneller aan vervanging toe.

Kleuren

Bij nieuwe Elite keepershandschoenen kopen weet je in ieder geval zeker dat je er flitsend bijloopt. Elite Sport handschoenen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende flitsende designs. Denk aan knalgele, groene of blauwe voetbalhandschoenen. Ook hebben we de Elite Combat (Pro F) en Club handschoenen, welke bestaan uit meerdere kleuren. Hou je liever van zwart of wit? Geen probleem. Ook die colorways worden aangeboden door KeepersTalent.

Fingersave

We raden jonge en beginnende doelmannen aan om te starten met voetbal handschoenen met fingersave. Dit houdt in dat er stokjes (vaak verwijderbaar) achter de vingers zitten, waardoor de vingers niet achterover ‘klappen’ bij het vangen van de bal. Hierdoor voorkom je blessures en sta je als beginner met een veilig gevoel onder de lat. Hou hier rekening mee bij Elite keepershandschoenen kopen.

Bekijk HIER alle Elite keepershandschoenen van KeepersTalent

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *