Keepershandschoenen

Elite Keepershandschoenen

De meeste klanten die bij ons in de winkel komen, gaan tevreden de deur uit met een gloednieuw paar Elite Sport keepershandschoenen. Ze zijn enorm populair en je ziet dit merk steeds vaker verschijnen op de voetbalvelden in Nederland. Ook door professionele keepers die in de Eredivisie keepen worden deze handschoenen gebruikt. In deze blog laat ik je kennis maken met een aantal modellen van dit groeiende merk.

Elite Orkelite.ork.keepershandschoenen.oranje.zwart.

De Elite Ork is een model uit de middenklasse van Elite Sport. Tot de middenklasse behoren alle handschoenen tussen de €50-€75. Echter zijn de handschoenen bij ons vaak in de aanbieding, deze handschoenen zijn momenteel namelijk afgeprijsd van €70 naar slechts €39! Deze keepershandschoen bevat verwijderbare fingersave, waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om ze erin te stoppen of eruit te halen. Dit kan gemakkelijk via het klittenbandje op de achterkant. De pasvorm van de Ork is redelijk strak, met name bij de vingers. Ze zijn namelijk Hybride gestikt, een combinatie van platte vingers en rollfinger. Rollfinger is bij de topjes van de vingers gebruikt, waardoor het nauw om de vingers sluit en je het perfecte balgevoel ervaart.

Elite Black Soloelite.black.solo.keepershandschoen.zwart.

Onze meest verkochte handschoen! Keepers die eenmaal deze handschoen hebben gebruikt, willen meestal geen andere handschoenen meer. De pasvorm is hetzelfde als de Elite Ork, die hierboven beschreven staat. Het enige verschil qua pasvorm is dat de Black Solo een elastische polsband heeft, waardoor je de handschoen zo strak kunt aantrekken als je zelf wilt. Het grootste verschil tussen deze twee modellen, is dat de Black Solo een verbeterde foamlaag heeft ten opzichte van de Elite Ork. Dit betekent dat de handschoen betere grip heeft.

 

Elite Neo Whiteelite.neo.white.kopen

Een van de nieuwste keepershandschoenen van Elite. De beste die ze tot nu toe op de markt hebben gebracht (mening van KeepersTalent). Dit is het vierde model van de Neo-collectie. De Black, Aqua en Red waren de drie eerdere modellen van deze collectie. Dit zijn de handschoenen waar de meeste professionele Elite keepers hun wedstrijden mee spelen. Op de foamlaag van deze handschoen zit Contact-latex, de beste latex die Elite ontwikkeld heeft. De pasvorm is ultiem comfortabel. Een lange, elastische polsband waardoor de handschoen nauw om de pols aansluit. De vingers zijn wederom Hybride gestikt, maar wel op een verbeterde manier ten opzichte van de Black Solo en de Ork. Je balgevoel is dus echt optimaal met deze keepershandschoenen. Daarnaast bevatten ze geen fingersave, waardoor je de beste bewegingsvrijheid ervaart. De backhand is gemaakt van neopreen, dit is een stof die winddicht is. Aan de zijkant van de vingers zit Mesh-materiaal, waardoor je niet zo snel zweethanden krijgt tijdens de trainingen en wedstrijden.