Keepershandschoenen

Elite Rainbow Keepershandschoenen

Elite Rainbow

De zomer van 2020 nadert en Elite Sport komt weer met een nieuwe lijn. Eén model van deze lijn is de Elite Rainbow: de meest kleurrijke keepershandschoen van het wereldberoemde merk Elite. Met deze handschoen komt het Israëlische merk op voor genderneutraliteit, voor een wereld zonder vooroordelen. Een mooi gebaar als je het mij vraagt. Daarnaast zijn ze er in geslaagd om een super gaaf design te creëren! Zowel voor jongens als voor meisjes. Klik hier voor de Elite Rainbow.

Op het eerste gezicht lijkt de handschoen erg veel op de Elite Neo Keepershandschoenen, maar er zijn wel een aantal verschilletjes. In deze blog ga ik wat over de verschillen en overeenkomsten vertellen.

PasvormElite.Rainbow

Laten we beginnen met de pasvorm van de nieuwe voetbalhandschoen. Deze valt onder de overeenkomsten in vergelijking met de Neo’s. Een erg strakke pasvorm, de handschoen sluit zeer nauw om de vingers aan. Velen ervaren dit als prettig. Hoe strakker de handschoen, hoe natuurlijker jouw balgevoel is. Daarnaast beschikken deze keepershandschoenen over een doorlopende polsband, waardoor het ook lekker strak om de pols heen zit. Hoewel de keepershandschoenen erg op de Elite Neo lijken, is dit slechts de enige overeenkomst. Dan zal ik jullie nu vertellen waar nou precies de verschillen zitten.

Prijs

Er zit een verschil in de prijs. De nieuwe Elite Rainbow keepershandschoenen zullen voor €100 op de markt worden gebracht, dit is dan de adviesverkoopprijs. Zoals jullie van KeepersTalent gewend zijn, gaat hier natuurlijk 10% korting vanaf. Wij hebben altijd de laagste prijs van Nederland. Je zult bij ons deze handschoen dus voor €90 kunnen verkrijgen. Dit is een verschil met de Elite Neo’s, omdat die een adviesverkoopprijs van €130 hebben. Dit verschil is er natuurlijk niet zomaar, in het volgende kopje zal ik uitleggen hoe het kan dat deze gloves goedkoper zijn.

Latex

Het prijsverschil heeft alles te maken met het verschil in de latex. Bij de topklasse van het merk Elite heb je twee verschillende soorten latex, namelijk: Control en Contact. De latex die op deze nieuwe keepershandschoenen zit is dezelfde latex als die op de foamlaag van de Elite Black Solo. De Black Solo is een model dat al jaren als hete broodjes over toonbank gaat. Ze hebben op deze gloves gebruik gemaakt van de Control-latex; goede grip en gaat lang mee bij goed onderhoud. De Contact latex is de duurdere versie van de Control en dit is dan ook de latex die op de Neo’s zit, vandaar dus het prijsverschil.

Design

Toch wel een belangrijk aspect om nog even aan te halen, aangezien het design van deze handschoen niet onopgemerkt zal blijven. De kleurrijkste handschoenen die Elite tot nu toe heeft geproduceerd. Zoals ik in de inleiding al zei is het concept bedacht om op te staan voor de genderneutraliteit. Ze hebben felle kleuren in de stof op de backhand. Naast dat ze een kunstwerk van de backhand hebben gemaakt, is het ook nog een erg nuttige stof. De bovenkant van de handschoenen is namelijk gemaakt van Neopreen-materiaal, dit is winddicht en zo houd je dus lekker warme handen. Klik hier om meer te lezen over de Elite Vipera.

Klik hier om de Elite Sport Rainbow keepershandschoenen online te bestellen.

 

 

Benieuwd naar meer van onze collectie? Bekijk dan HIER onze gehele collectie met goede en goedkope keepershandschoenen!

Related Posts