Uncategorized

Elite Solo keepershandschoenen

Elite Solo keepershandschoen

Elite Solo keepershandschoenen

De Elite Solo keepershandschoenen zijn de witte variant van de Elite Black Solo handschoenen. We gaan u in deze blog alles vertellen over deze witte handschoen van Elite Sport. We gaan het in deze blog hebben over de kenmerken van de Elite Solo. Ook hoe de glove functioneert bij verschillende weersomstandigheden en wat de beschikbare maten zijn van de handschoen op KeepersTalent.

Kenmerken

Dit model van Elite is een rolvinger model. Wat inhoud dat de latex om de vingers heen wordt gerold voor optimale grip met de handschoen tijdens het vangen van de ballen. Zo’n model zorgt er dus voor dat de handschoen strak om je handen heen zit. Omdat de grip fantastisch is is het vangen van de bal een fluitje van een cent. Dat komt doordat de foamlaag ontzettend zacht is. De Elite Solo is het broertje van de Elite Black Solo. De Elite Solo is wit van kleur en heeft een dubbele band. Je kunt de bandage twee keer om de handschoen heen draaien waardoor de handschoen strak aanvoelt. Er is 4mm Elite Control Latex aanwezig plus 4mm demping. Het is een dikke handschoen die comfortabel aanvoelt. De zachte foamlaag zit strak om de vingers heen gebonden. Ook heb je bij deze keepershandschoen de keus of je met of zonder fingersave wil spelen, want er zit verwijderbare fingersave in de glove. Je kunt de fingersave er dus gemakkelijk uithalen door middel van klittenband. Er zijn kleine gaatjes aanwezig aan de zijkant van de glove waardoor je niet snel last krijgt van zweethanden.

De Elite Solo bij weersomstandigheden

Deze Elite Solo voetbalhandschoen is geranked op vijf sterren bij zonnig weer wat heel hoog is. Dus deze handschoen is uitermate geschikt voor zonnig weer. De handschoen heeft vier sterren bij regenachtig weer. Wat inhoud dat de glove minder goed is bij regenachtig weer als bij zonnig. Maar dat hij in beide gevallen uitermate geschikt is dat is duidelijk. Dus kan de handschoen functioneren in alle weersomstandigheden. Verder gaat de handschoen net wat langer mee op gewoon gras dan dat die gaat op kunstgras.

Beschikbare maten

De maten die wij verkopen bij KeepersTalent zijn de maten 7 tot en met 11. Je moet er wel goed op letten of ze nog op voorraad zijn. Als dit niet het geval is stuur ons dan een berichtje en negen van de tien keer kunnen wij jou product alsnog de volgende dag leveren.

Shop HIER de Elite Solo keepershandschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *