Keepershandschoenen

Goedkope keepershandschoenen van Reusch voor kinderen

reuch.sg.finger.support.fit.control.keepershandschoenen.geel.

Goedkope keepershandschoenen van Reusch voor kinderen

BESTEL de goedkope keepershandschoenen van Reusch voor kinderen HIER 

Goedkope keepershandschoenen van Reusch voor kinderen, Reusch is begin 2020 met een nieuwe lijn keepershandschoenen op de markt gekomen. Het betreft de Prisma-lijn: speciaal ontworpen en gemaakt voor kinderen. Een groot voordeel aan deze nieuwe voetbal handschoenen is dat deze erg goedkoop zijn. De gloves kosten tussen de 20 en 30 euro bij KeepersTalent.nl. De meeste mensen denken dat je voor dit geld geen goede keepershandschoenen kunt kopen maar bij Reusch kan dit gelukkig nog wel.

Reusch geschiedenis

We beginnen deze blog met een stukje geschiedenis van Reusch. Tussen 1934 en 1973 maakte ene Karl Reusch normale handschoenen. Dit deed hij allemaal met de hand. In 1973 ontmoette hij echter Sepp Maier; een Duitse keeperslegende. De goalie vroeg of Reusch een paar nieuwe keepershandschoenen voor hem wilde maken, en daar zei hij (natuurlijk) geen nee tegen. Direct daarna beginnen ze samen met het ontwerpen van de allereerste paar keepershandschoenen. Maier werd met precies deze voetbal handschoenen wereldkampioen met Duitsland.

Kenmerken Reusch keepershandschoenen

Wat opvalt aan alle goedkope Reusch Prisma keepershandschoenen is dat ze vrijwel allemaal fel gekleurd zijn. Zo verkopen wij gele- en oranje voetbal handschoenen. Alle goedkope keepershandschoenen voor kinderen van het Duitse merk bieden een uitstekende grip tijdens alle weersomstandigheden. Ook ben je met deze gloves verzekerd van een uitstekende pasvorm.

Verder verwijdert de zogenaamde 3D Thumb Crotch bij alle Prisma-keepershandschoenen de naden in het zwaar belaste gedeelte van de keepershandschoen tussen de wijsvinger en duim. Hierdoor heb je langer plezier van de handschoenen. Tot slot houdt het Ergonomic Support System je hand altijd in een goede positie om de bal mee te vangen.

Wat ook heel belangrijk is om te weten is dat je bij Reusch keepershandschoenen voor kinderen, een halve maat tot een hele maat groter moet bestellen. De handschoenen van Reusch vallen kleiner dat bijvoorbeeld Elite Sport, Uhlsport en Adidas.

Bekende goalies

Inter Milan-keeper Samir Handanovic staat met veel plezier onder de lat met de nieuwste keepershandschoenen van Reusch. Ralf Fährmann (Norwich City) en Diego Lopez (Espanyol) gebruiken ook de nieuwste Reusch-gloves.

Technologieën

Goedkope keepershandschoenen van Reusch voor kinderen kopen begint met het uitkiezen van de uitstraling van de glove. Vervolgens kijk je wat de handschoen nog meer te bieden. Reusch heeft verschillende technologieën toegevoegd aan veel voetbalhandschoenen. Het materiaal aan de buitenkant is zeer flexibel, zodat je een optimale bewegingsvrijheid hebt. De binnenkant is verder interessant in elkaar gezet bij de wat duurdere varianten, aangezien je de beschikking hebt over een special surround cut keepershandschoen. Elke vinger is namelijk op een andere manier in elkaar gezet, wat zorgt voor optimale grip. Tot slot is ook de polsband niet vergeten door Reusch. Hier komt namelijk de Neoprene wist bandage technologie terug. Dit zorgt ervoor dat je handen warm blijven tijdens koude winterdagen, dat je pols optimaal beschermd is én dat je keepershandschoenen een perfecte pasvorm hebben.

Onze winkel

Naast online bestellen kun je de goedkope keepershandschoenen van Reusch voor kinderen ook kopen in onze fysieke winkel in de Verbeetenstraat in Breda. Dit is dé plek voor keepers. Van keepershandschoenen tot keepershelmen en van keeperskleding tot trainingsmateriaal: KeepersTalent heeft het allemaal en bij ons slaag je gegarandeerd!

ORTHO-TEC

Veel goedkope keepershandschoenen van Reusch voor kinderen zijn uitgerust met het zogenaamde ORTHO-TEC systeem. Dit zorgt ervoor dat je vingers niet achterover kunnen buigen bij het vangen van de bal. Dit wordt ook wel fingersave genoemd. Een nadeel aan ORTHO-TEC is echter wel dat je bewegingsvrijheid minder is. Als je geen beslissing kunt maken raden we je aan om Reusch gloves met een verwijderbare fingersave aan te schaffen.

Bekijk HIER al onze keepershandschoenen van Reusch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *