De keeperswinkel

Dé keeperswinkel van Nederland

In onze 82m2 grote keeperswinkel is alles verkrijgbaar voor de keeper. Van keeperhandschoenen tot keeperkleding en van onderkleding tot voetballen. Tjoeks, voetbalsokken, keepershelmen en nog veel meer… Bij ons in de winkel slaagt u gegarandeerd. Wij hebben keepershandschoenen van Uhlsport, Reusch, Elite Sport, Adidas, Sells, The one Glove Company, Stanno en Aviata. Wij hebben op dit moment meer dan 100 verschillende keepershandschoenen en ons assortiment wordt bijna wekelijks uitgebreid.

Mocht u tijdens bovenstaande openingstijden niet in de gelegenheid zijn om langs te komen. Bel dan even naar 06-54281631 (Diego Theunissen) en dan maken wij een afspraak op een moment dat het u uitkomt.

Mocht u iets missen in onze keeperswinkel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Mocht je van plan zijn om langs te komen in onze keeperswinkel? Neem hier dan uitgebreid de tijd voor. Door ons uitgebreide assortiment is het soms lastig om een keuze te maken. Onze medewerkers adviseren u altijd zo goed mogelijk over de producten in de winkel en geven u altijd zo goed mogelijk advies. Het voordeel van een bezoek brengen aan de keeperswinkel is dat u advies krijgt van keepers die de keepershandschoenen zelf ook hebben gedragen. Zij kunnen u alle voordelen (en eventueel de nadelen) vertellen van de keepershandschoenen waardoor u een zo goed mogelijke beslissing kunt nemen in onze keepersshop.

Groot assortiment keeperskleding

KeepersTalent heeft niet alleen meer dan 100 verschillende keepershandschoenen ruim op voorraad. Ook ruim 25 verschillende keepersshirts, 10 verschillende keepersbroeken, scheenbeschermers, voetbalschoenen voor keepers en nog veel meer. Als u op zoek bent naar kleding voor keepers dan raden wij altijd het merk Uhlsport aan. Keeperskleding van Uhlsport beschikt over veel stevigheid, de pasvorm is fantastisch en de kleding sluit goed aan om het lichaam. Uhlsport heeft echt alles voor de keeper. Van onderkleding, trainingspakken, keeperhandschoenen, keepersbroeken in allerlei soorten en maten en nog veel meer.

Laagste prijs garantie op alle keepershandschoenen

Wij hanteren dezelfde lage prijzen als op internet. Het voordeel van een bezoek brengen aan KeepersTalent is dat u nooit teveel betaalt. Wij checken regelmatig de prijzen van onze concurrenten en passen daar waar nodig is onze prijzen aan. Bij KeepersTalent betaalt u nooit teveel want wij verslaan alle prijzen. Zijn onze concurrenten aan het stunten, dan stunten wij lekker met hun mee. Alle acties die onze concurrenten hanteren, daar kunt u ook gebruik van maken bij KeepersTalent.nl

“Geen verkooppraatjes maar eerlijk en deskundig advies, daar staan wij voor”

Wij luisteren zo goed mogelijk naar de wensen van de klant en op basis van zijn wensen geven wij advies. Ons doel is om iedereen te helpen met het maken van de juiste keuzes en te voorzien van deskundig advies.

KeepersTalent – De winkel voor Keepers

Bekijk hier ons assortiment KEEPERSHANDSCHOENEN en KLEDING