Op donderdag 3 Mei (Unitas’30) en vrijdag 4 Mei (SV Terheijden) organiseert Keepersschool Diego 2 keepersdagen voor alle keepers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Deze 2 dagen zullen volledig in het teken staan van keepen. In de ochtend staan er intensieve keeperstrainingen op het programma, tussen de middag gaan we luchen en vervolgens sluiten we dag af met keepersspelen waar verschillende prijzen verdiend kunnen worden. Wil jij je inschrijven voor 1 of beide dagen. KLIK DAN HIER

Wanneer 3 en/of 4 Mei.
Waar 3 Mei – Unitas’30 | 4 Mei – SV Terheijden
Tijden 09:30 – 15:30
Kosten 1 dag is €25 | 2 dagen is €45 (inclusief lunch)

De inschrijving is definitief als het inschrijfformulier is ingevuld (KLIK HIER) en het inschrijfgeld is voldaan op het volgende rekeningnnummer:

NL56 INGB 0007 2273 55 t.n.v. KeepersTalent
Graag naam vermelden van deelnemer + dag(en) wanneer hij of zij aanwezig is.

Mocht je nog vragen hebben. Dan kunt u contact opnemen met Diego Theunissen

06-54281631 of info@keeperstalent.nl

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Dé keepersschool van Breda en omstreken!

Zondagochtend: Beek Vooruit | 09:30 tot 11:00

Zondagmiddag: Unitas’30 | 12:00 tot 13:30

Vrijdagavond: VV Gilze | 18:30 tot 20:00

Vrijdagavond: SV Terheijden | 18:30 – 20:00 (onder leiding van Maik van den Kieboom)

Inschrijven is altijd mogelijk: Klik Hier

Keepersschool Diego is in het voorjaar van 2014 ontstaan door Diego Theunissen. Diego hielp voordat hij zijn eigen keepersschool begon Ogi Peric mee met zijn voetbalschool: Voetbal met Passie. Diego kreeg steeds vaker de vraag om keeperstraining te geven en vandaar is Keepersschool Diego ontstaan.

Diego heeft zelf 6 jaar in de jeugd van NAC Breda mogen keepen. Van de C1 tot jong NAC. Helaas heeft Diego de laatste stap naar het eerste elftal niet kunnen maken door verschillende redenen. Op dit moment traint Diego Theunissen de D en C keepers van NAC Breda.

De training die Diego zelf heeft gekregen in de jeugd van NAC Breda, plus de ervaring die hij heeft opgedaan in de wedstrijden die hij heeft gespeeld, probeert hij de keepers zo goed mogelijk over te brengen. Kleine dingen zoals altijd op de juiste plaats staan in de goal, kunnen net het verschil maken om de ene bal wel tegen te houden en uiteindelijk de wedstrijd te winnen voor je team.

Verder merk ik dat zelfvertrouwen bij jeugdkeepers ontzettend belangrijk is. Je merkt vaak dat als een jeugdkeeper een fout heeft gemaakt in de wedstrijd, en dit vervolgens te horen heeft gekregen van teamgenoten/trainers/ouders zijn zelfvertrouwen ontzettend aantast. Hierdoor staat hij de komende wedstrijden/trainingen met veel twijfel in de goal en dit komt zijn prestaties niet ten goede. Bij onze keepersschool krijgt de keeper het altijd te horen als hij iets goeds heeft gedaan. Hierdoor krijgt de keepers meer zelfvertrouwen en staat hij zekerder in de goal.

De trainingen op de keepersschool worden gegeven door jonge trainers zie zelf hebben gespeeld (of nog spelen) bij BVO’s of als trainer actief zijn bij BVO’s. De trainingen bij onze worden altijd ingedeeld op basis van kwaliteit en niet van leeftijd. Kiest u voor Keepersschool Diego dan kiest u voor kwaliteit en voor de snelst groeiende keepersschool van Breda.