Uncategorized

Keepershandschoenen black friday

keepershandschoenen Black Friday

Keepershandschoenen Black Friday

Wat is Black Friday?

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving day. Deze dag hebben de meeste werknemers in Amerika vrij. In Amerika beschouwen ze deze dag ook als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met spectaculaire aanbiedingen. De naam Black Friday komt uit Philadelphia. Waarom deze dag Black Friday wordt genoemd komt doordat er de dag na Thanksgiving een enorme verkeersdrukte in en rond om deze stad stond. Vanaf 1981 werd het gebruikt om aan te duiden dat de winkeliers voor het eerst in het zwart komen te staan. Wat betekend dat ze dan winst beginnen te maken. Want in Amerika duiden ze verlies in de boekhouding aan met rood geschreven inkt. Dit geeft nogmaals aan hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks eindresultaat in Amerika. In Nederland is Black Friday vooral populair om goedkoop Sinterklaas en kerst cadeaus te kopen.

Welke actie heeft KeepersTalent?

De actie die wij bij KeepersTalent houden voor Black Friday is, dat je op elk tweede artikel 50% korting ontvangt die je bij KeepersTalent besteld. Stel nou je besteld de Elite Neo Black voor €115,- en daar bestel je de Elite Lion bij voor €89,- zou je normaal gesproken €204,- betalen. Maar door deze actie wordt de Elite Lion 50% goedkoper. Waardoor die handschoen nog maar €44,50 kost en je in totaal €159,50 zou moeten betalen in plaats van €204,-. Dus haal hier uw Sinterklaas en kerst cadeaus voor een mooie prijs. Deze actie is ook mogelijk met een paar handschoenen en een keepersbroek of met een keepersbroek en keepers sokken. Het is allemaal mogelijk. Ook kun je vier producten bestellen en dan krijg je op het vierde product ook weer 50% korting. Deze actie geld zowel in de winkel als online.

Overige diensten

Ook bieden wij de mogelijkheid om keepershandschoenen te laten bedrukken voor slechts €5,- extra. Dan kan je je naam laten bedrukken op de handschoenen. Ook hebben wij een fysieke winkel in Breda op het adres Verbeetenstraat 19. Waar u geholpen wordt door een specialist die zelf ook de kneepjes van het vak kent.

Bestel HIER  keepershandschoenen met Black Friday

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *