Keepershandschoenen

Keepershandschoenen met Korting

keepershandschoenen.met.korting

Niets is zo vervelend als ergens nieuwe keepershandschoenen kopen, en vervolgens op internet precies hetzelfde paar voor veel minder geld tegenkomen. Dat vinden wij bij KeepersTalent.nl nou ook! Daarom hebben wij al lang geleden besloten dat wij ons gehele assortiment tegen de laagste prijs van Nederland aanbieden. Zo profiteert iedereen. Stunten onze concurrenten met bepaalde acties? Dan stunten wij lekker mee.

goedkope keepershandschoenen

keepershandschoenen met korting

Goedkope keepershandschoenen met korting

Toen ik vroeger in een voetbalwinkel werkte waar ik de naam maar niet van zal noemen, vond ik 2 dingen altijd ontzettend lastig. Het eerste dat ik lastig vond is nadat ik een klant had geholpen met zijn voetbalschoenen, hem/haar advies had gegeven en het moment daar kwam om tot een aankoop over te gaan. Pakte de klant zijn telefoon erbij en vertelde hij mij: “Op Voetbalshop.nl zijn ze €15 goedkoper”. Ik wist nooit wat ik daarop moest antwoorden. Het argument dat je in de winkel kan passen en advies krijgt lukte meestal niet. Ik zag steeds vaker dat de klant bij ons in de winkel ging passen en online ging kopen.

Het tweede wat ik heel erg lastig vond is dat spelers van bepaalde clubs wel korting kregen, en andere klanten weer niet. Ik heb een keer meegemaakt dat 2 klanten achter elkaar bij de kassa stonden met hetzelfde artikel. Klant A moest €90 betalen en klant B €100. Voor precies hetzelfde product. Klant B begon te klagen en ik gaf haar ook 100% gelijk. Alleen kon ik daar als jongste verkoper van de winkel niets aan doen. Ik kan je vertellen dat je je op dat moment heel klein voelt.

Bij KeepersTalent.nl doen wij het anders.

Wij geven helemaal niemand korting! Iedereen krijgt bij ons standaard de beste prijs van heel Nederland. Is het product ergens online goedkoper. Dan passen wij de prijs aan en krijg je het verschil terug. Loopt een bepaalde winkel te stunten met een bepaalde korting? Dan krijgt u precies dezelfde korting bij ons! Wij doen niet moeilijk hoor en geven niet aan bepaalde leden van clubs meer korting dan aan andere keepers. Iedereen is bij ons gelijk en iedereen krijgt dezelfde lage prijs.

Klik hier om alle goedkope keepershandschoenen van KeepersTalent te bekijken.

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *