Keepershandschoenen

Keepershandschoenen zomerklaar maken

sells.wa2.excel.fusion.carol.keepershandschoenen

Iedereen die een tijdje onder de lat staat heeft hier mee te maken. Het voetbalseizoen staat begin Augustus weer voor de deur en je pakt je keepershandschoenen van vorig seizoen. Tot je grote schrik zie je dat de foamlaag is uitgedroogd en dat de grip dramatisch is. De enige optie die rest is weggooien en nieuwe voetbalhandschoenen kopen. Hoe los je dit op? KeepersTalent.nl heeft de oplossing. Bekijk allereerst even onderstaande video.

1. Houd de foam altijd vochtig

Houd het gedeelte waar je de bal mee vangt altijd vochtig. Ongeveer 2-3 keer per week. Doe je dit niet, dan zul je merken dat de handschoen gaat uitdroegen en is de kans dat deze gaat scheuren ontzettend groot. Ook vermindert de grip enorm.

2. Bewaar de keepershandschoenen in een vochtige ruimte

De beste plek om keepershandschoenen te bewaren is in de badkamer. In de zomer kan het vaak enorm warm worden en daardoor is de badkamer de beste plek om deze te bewaren. Ook ben je gelijk dicht bij het water om de handschoenen vochtig te houden zoals beschreven bij stap 1. Bewaar ze nooit in je voetbaltas of bij een verwarming in de buurt. Als je ze in de voetbaltas bewaart, kan de handschoen gaan stikken waardoor de naden gaan loslaten. Als je ze onder een verwarming laat drogen. Kan de foamlaag hard worden waardoor deze gaat scheuren en je geen bal meer kunt vastpakken.

3. Nooit de foamlaag tegen elkaar leggen

 

Hierboven zie je handschoenen die op elkaar liggen. Zo moet je je keepershandschoenen tijdens de vakantie nooit bewaren! Als je dit wel doet, is de kans heel groot dat de foamlaag aan elkaar gaat plakken. Als dit gebeurt kan je ze 9 van de 10 keer ook weggooien. En dat is ontzettend zonde.

Keeperwinkel in Breda bezoeken

Heb je nog meer vragen over keepershandschoenen. Keepershandschoenen met of zonder fingersave? Hoe kan ik deze het beste schoonmaken? Kan ik beter Elite Sport of Sells keepershandschoenen bestellen. Wij van KeepersTalent.nl proberen iedereen te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Stap snel de auto in en rij naar de Verbeetenstraat 19 in Breda waar je gratis je auto voor de deur kunt parkeren.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *