Keeperskleding, Kunstgras keeperskleding

Kunstgras keeperskleding kopen

keeperskleding-kunstgras-kopen

Kunstgras keeperskleding kopen

Als keeper heb jij veel keuze tussen verschillende keeperskleding. In deze blog staat de keeperskleding voor kunstgras gebruik centraal. We bespreken het voordeel van kunstgras keeperskleding, de effectiviteit, de levensduur en welke broek je het best kan halen als je op kunstgras speelt. Kunstgras keeperskleding bestellen doe je natuurlijk op KeepersTalent.nl!

De Essential keepersbroek

De essential keepersbroek van Uhlsport is ontwikkeld voor zowel gras als kunstgras velden gebruik. Je kunt de essential keepersbroek herkennen, want dit is de verbeterende versie van de Uhlsport standaard keepersbroek. Wat deze keepersbroek kunstgras bestendig maakt is het strevige materiaal van de broek en zijn paddings. Het stevige kevlar materiaal van de essential keepersbroek zorgt ervoor dat de broek heel blijft zelfs bij moeilijke reddingen. De paddings zijn ook van belang bij het bepalen of deze broek voor kunstgras geschikt is. Wat opvalt bij deze paddings zijn de driehoekige vormen. Deze kussens zijn zo gevormd zodat je de val minder hard voelt. De padding zit op beide knieën en heupen. Dat zijn de strategische plekken, zodat jij tijdens het keepen beschermd bent!

De Kevlar keepersbroek

De aanrader van KeepersTalent als jij op kunstgras keept: de Kevlar keepersbroek! Uit het uitgebreide assortiment van Uhlsport is de Kevlar keepersbroek een uitermate goed beschermde keepersbroek. De beste keepersbroek van Uhlsport beschikt ook over de meeste bescherming van het assortiment. Dat deze broek de best beschermde keepersbroek van het assortiment van Uhlsport genoemd wordt is niet gek, deze welverdiende benaming heeft de broek te danken aan het Kevlar materiaal. Het Kevlar materiaal op de knieen en heupen zorgt ervoor dat deze nauwelijks slijt. Het materiaal zorgt ook voor een extra lange levensduur. Het zelfde materiaal wordt gebruikt voor motorpakken. Daardoor is deze broek ideaal voor gebruik op kunstgras én zelfs zaalvoetbal!

De levering

Wij van KeepersTalent hanteren voor 23:59 besteld en betaald, morgen in huis. Voor 11:00 besteld dezelfde dag nóg bezorgd! Wij zien dan ook het snelle leveren als een extra service die u van busje.1ons kunt verwachten. Wil jij kunstgras keeperskleding kopen? Dan ben je bij KeepersTalent op het goede adres! Zo heeft u snel uw bestelde artikelen en kunt u aan de slag als keeper. Uiteraard beschikt onze bezorgingsmethode over een track en trace code, zodat u overal uw bestelling kunt volgen.

 Bekijk HIER het Uhlsport assortiment op KeepersTalent.nl

Bekijk HIER ook onze andere site!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *