Keepershandschoenen

Keeperswinkel België

KeepersTalent is een winkel die 100% gericht is op de keepers van het voetbal. Wij hebben één filiaal, en die ligt in Breda. Breda is een stad in Noord-Brabant en het ligt tegen de grens van België aan. We zijn dus goed bereikbaar voor mensen die in België wonen, maar natuurlijk ook voor de mensen die in Nederland wonen. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs van geheel Nederland, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om met degelijke/goede handschoenen te keepen. Mocht u ergens anders dezelfde handschoenen zien voor een lagere prijs? Geef ons een seintje en wij passen onze prijs aan.

Openingstijden:

Woensdag: 13.30-17.00

Vrijdag: 17.00-20.00

Zaterdag: 11.00-17.00

ADRES: VERBEETENSTRAAT 19 IN BREDA

Mocht u tijdens bovenstaande openingstijden niet in de gelegenheid zijn om langs te komen. Bel dan even naar 06-54281631 (Diego Theunissen) en dan maken wij een afspraak op een moment dat het u uitkomt.

Het ontstaan van KeepersTalent

Steeds vaker kregen wij de vraag: “Wat zijn de beste keepershandschoenen en waar kun je deze bestellen/kopen?” Op deze vragen konden wij geen goed antwoord geven omdat wij vonden dat de  algemene sportzaken te weinig aandacht schonken aan de keepers. Verder dan 3 verschillende keepershandschoenen en een veel te wijde keepersbroek met bescherming kwamen de meeste sportzaken niet. Dit kan en moet anders vonden wij en vandaar dat KeepersTalent in het leven is geroepen. Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal, en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de professionele keepers hun wedstrijden mee spelen. Het doel van KeepersTalent is om keepers te helpen met het maken van de juiste keuzes voor hun keepersmateriaal en voorzien van deskundig advies.

Deskundig advies

Wanneer u een bezoekje brengt aan onze keeperswinkel, zult u altijd geholpen worden door een medewerker die op het gebied van keepen veel ervaring heeft. Alle medewerkers staan al vele jaren onder de lat en weten waar ze over praten. “Geen verkooppraatjes maar eerlijk en deskundig advies, daar staan wij voor”. Wij luisteren zo goed mogelijk naar de wensen van de klant en op basis van zijn/haar wensen geven wij advies. Onze medewerkers worden niet getraind om u zoveel mogelijk geld te laten betalen, maar om u met een goed gevoel de winkel uit te laten lopen! Blije en tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor.

Groot assortiment

Keepershandschoenen: KeepersTalent heeft een ruim assortiment die beschikt over de volgende merken: Elite Sport, Aviata, Sells, Uhlsport, Reusch, The One Glove en ONEKeeper. Met behulp van ons ruime assortiment slagen wij er eigenlijk altijd in om een handschoen te vinden die goed bij uw hand past en die aan uw wensen voldoet.

Keeperskleding: KeepersTalent heeft niet alleen meer dan 100 verschillende keepershandschoenen ruim op voorraad. Ook ruim 25 verschillende keepersshirts, 10 verschillende keepersbroeken, scheenbeschermers en nog veel meer. Als u op zoek bent naar kleding voor keepers dan raden wij altijd het merk Uhlsport aan. Keeperskleding van Uhlsport beschikt over veel stevigheid, de pasvorm is fantastisch en de kleding sluit goed aan om het lichaam. Uhlsport heeft echt alles voor de keeper. Onderkleding, trainingspakken, keepershandschoenen, keepersbroeken in allerlei soorten en maten en ga zo maar door.

 

 

 

Mocht u nou een keer langs willen komen, neem hier dan wel even de tijd voor. Als het uitkomt laten wij u namelijk veel verschillende handschoenen/soorten kleding passen, waardoor u de beste keuze kunt maken en kunt beslissen wat u persoonlijk het lekkerste vindt zitten. Daarnaast gooien wij altijd een balletje als het gaat om keepershandschoenen, waardoor u ook meteen de grip en het balgevoel kunt ervaren.