Keepershandschoenen

Kjell Scherpen met de Uhlsport Absolutgrip

1 van de grootste keeperstalenten van Nederland ‘Kjell Scherpen’ gaat aankomende zomer de overstap maken van FC Emmen naar AFC Ajax. De 19-jarige doelman die even oud is als Matthijs de Ligt, gaat naar verwachting zijn minuten maken in Jong Ajax met zijn Uhlsport keepershandschoenen

Kjell Scherpen naar ajax

Aan het begin van het seizoen 2018-2019 keken veel voetbalfans van de Eredivisie raar op, toen zij hoorde dat FC Emmen de eredivisie inging met een keeper die destijds pas 18 jaar oud was. Iedereen dacht dat dit nooit goed kon gaan voor de Emmenaren. “Een degradatiekandidaat moet beschikken over een ervaren en betrouwbare doelman, als ze kans willen maken om niet de degraderen”, is wat veel voetbalkenners dachten. En eerlijk is eerlijk de eerste weken maakte Kjell Scherpen een niet al te beste indruk. Hij oogde heel onzeker en maakte regelmatig slippertjes. Maar naarmate het seizoen vorderde, werd Scherpen beter en beter en gingen de geruchten dat Ajax de jonge goalie over wilde nemen. Hier waren de supporters van Ajax niet over te spreken omdat Scherpen in het verleden niet al te leuke dingen over de club uit Amsterdam had getwitterd. Marc Overmars wilde hier niets van weten en heeft samen met Van der Sar doen besluiten de doelman te contracteren.

Kjell Scherpen met de Uhlsport Absolutgrip keepershandschoenen

Iedereen die al een tijdje het ‘keepershandschoenen wereldje’ volgt, weet dat de Absolutgrip keepershandschoenen niet de beste zijn uit de collectie van Uhlsport. De beste keepershandschoenen die je kunt hebben zijn de ‘Supergrip keepershandschoenen‘. Daarom is het zeer opvallend dat Kjell Scherpen heeft gekozen voor een niveautje lager.

In Duitsland spelen verreweg de meeste profkeepers met Uhlsport. En 90% van de doelmannen daar keept met de Uhlsport Supergrip keepershandschoenen. Scherpen heeft overigens voor de Finger Surround vingers gekozen. Een ander woord voor Finger Surround is Rolvinger. Bij Rolvinger keepershandschoenen gaat het vinger gedeelte van de handschoen helemaal om de vingers van de keeper heen zitten. Hierdoor heb je een strakke pasvorm.

Klik hier voor alle Finger Surround (rolvinger keepershandschoenen) van KeepersTalent.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *