RETOURNEREN

“Retourneren? Wij doen niet moeilijk hoor”

Bij KeepersTalent gaan wij altijd voor 100% klanttevredenheid. Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let op! Het product dient wel ongedragen/ongebruikt te zijn en in goede staat te verkeren. Wij controleren deze altijd op het moment dat het bij ons binnenkomt en bij goedkeruring ontvangt u uw geld binnen 7 dagen retour op uw rekening.

Wilt u een product retourneren? Stuur dan een mail naar info@keeperstalent.nl en vraag daar een retourformulier aan. Wij sturen u binnen 24 uur een mail met een retourformulier. U kunt dit formulier op de doos plakken en deze afgeven bij een postkantoor. U betaalt op deze manier geen verzendkosten.

Adres voor retourzendingen:

T.a.v. Diego Theunissen
Ahornstraat 45
4814 LG Breda

Keepershandschoenen

Let op! Keepershandschoenen zijn gevoelige producten waar uitermate voorzichtig mee omgegaan dient te worden. Op de volgende pagina (klik hier) geven wij u een aantal tips die meedragen aan de duurzaamheid van de keepershandschoenen. Helaas zit er geen garantie op de foamlaag bij keepershandschoenen.

Bedrukte of borduurde artikelen hebben een levertijd van 1-3 werkdagen en kunnen niet worden geretourneerd. Lees hier hoe je het beste jouw keepershandschoenen kunt onderhouden.

Keepershandschoenen en Keeperskleding kopen

Recente blog artikelen