Niets is zo vervelend om na een aankoop te realiseren dat je te veel hebt betaald voor jouw nieuwe keepershandschoenen. Dat vinden wij bij KeepersTalent nou op. Daarop hebben wij het volgende bedacht. Namelijk de LAAGSTE PRIJS GARANTIE op alle keepershandschoenen en keeperskleding.

De laagste prijs garantie houdt in dat wij al onze producten tegen de laagste prijs aanbieden. Wij bekijken dagelijks de prijzen van onze grootste concurrenten en passen daar waar nodig is onze prijzen aan. Het kan helaas wel eens gebeuren dat wij een concurrent over het hoofd zien. Ziet u ergens lagere prijzen dan bij ons, stuur ons even een mailtje naar info@keeperstalent.nl en wij passen onze prijzen direct aan.

Heeft u bij ons een product gekocht. Dan heeft u nog 14 dagen de tijd om te bekijken of u product elders goedkoper is. Mocht dit het geval zijn, stuur dan even een mailtje naar info@keeperstalent.nl en wij storten het verschil terug. Wij houden hier rekening of het product in de juiste maat bij onze concurrent op voorraad is, en welke verzendkosten hij berekend.

Ziet u ergens anders een te gekke actie? Dan geldt deze actie ook bij ons. Breng ons op de hoogte van de desbetreffende actie die je elders hebt gezien en claim deze actie bij ons!

KeepersTalent.nl verslaat alle prijzen!

Wij zijn de goedkoopste van Nederland