Keepershandschoenen

ONEkeeper Iconic collectie keepershandschoenen

onekeeper.iconic.collectie.keepershandschoenen.groen.

ONEkeeper Iconic collectie keepershandschoenen

Het afgelopen jaar heeft ONEkeeper de Iconic collectie keepershandschoenen gepresenteerd. In deze nieuwe blog van KeepersTalent lees je alles over de handschoen, de beschikbare colorways en onze fysieke winkel in Breda.

ONEkeeper Iconic keepershanschoenen

De ONEkeeper Iconic collectie keepershandschoenen zijn aan het einde van 2018 onthuld in vier verschillende kleuren, waarover je later in deze blog meer zult lezen. De handschoen is zeer licht en is uitgerust met een negatieve vinger. Dit betekent dat je handschoen strak om de vingers zit en aanvoelt als een soort tweede huid. Daarnaast heb je ook de beschikking over antislip aan de binnenkant van de glove zitten, waardoor je handen altijd op hun plaats blijven en niet gaan schuiven. Keepershandschoenen uit de Iconic lijn bevatten geen polsband. Een voordeel is dat je hierdoor meer bewegingsvrijheid en de foamlaag doorloopt tot de onderarm. Hierdoor is de kans net iets groter dat je de bal vangt.

Colorways

De ONEkeeper Iconic handschoenen is beschikbaar in maar liefst vier verschillende kleuren: blauw, groen, rood en zwart. Ze hebben allemaal een eigen kenmerk. Zo is de blauwe handschoen (Iconic Aqua) ideaal om te dragen tijdens regenachtige weersomstandigheden en kun je de groene glove (Iconic Robusto) het beste dragen als je keept op harde ondergronden. De zwarte voetbalhandschoen (Iconic Contact) maakt vangen een fluitje van een cent en tot slot kun je de rode keepershandschoen (Iconic Wet ‘n Dry) gebruiken tijdens alle weersomstandigheden. Alle handschoenen beschikken over zwarte of witte accenten. De foamlaag is bij alle vier modellen wit van kleur.

Fysieke winkel

Je kunt ervoor kiezen om de ONEkeeper Iconic collectie keepershandschoenen te passen in onze fysieke winkel in Breda. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze. De shop is net buiten het centrum van de Noord-Brabantse stad gelegen, namelijk aan de Verbeetenstraat op nummer 19. Handig om te weten: je kunt gratis parkeren voor de winkel!

Bestel HIER de keepershandschoenen uit de Iconic lijn van ONEkeeper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *