Keepershandschoenen

OneKeeper keepershandschoenen kopen

onekeeper.keepershandschoenen.groen.wit.

OneKeeper keepershandschoenen kopen

OneKeeper keepershandschoenen kopen doe je natuurlijk bij KeepersTalent.nl. Lees in deze nieuwe blog alles over de historie, droom en identiteit van het Nederlandse keepersmerk, dat is opgericht in het jaar 2012.

Historie

OneKeeper is opgericht door Arjen de Vries. Hij had al geruime tijd het idee om een eigen keepershandschoenen merk op te richten. In 2012 kwam zijn droom werkelijkheid. Een jaar later kwam De Vries met de OneKeeper Pro Classic handschoenen op de markt. Veel professionele keepers hebben hem geholpen om de ideale handschoen te produceren. Bij ONEkeeper handschoenen kopen weet je zeker dat ze gemaakt zijn van de beste kwaliteit. De glove heeft tevens een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Na de Pro Classic kwam De Vries in 2015 met de Fusion lijn. In 2017 werden de C-Tec handschoenen gelanceerd. Tot slot werd de ONEkeeper Iconic lijn in 2018 gepresenteerd.

Droom

Het ultieme doel van OneKeeper is dat vele profkeepers onder de lat zullen staan met de handschoenen van het Nederlandse merk. Daarnaast wil De Vries het grootste keepersmerk van de Benelux worden en hoopt hij stiekem dat Jasper Cillessen zal keepen met OneKeeper voetbalhandschoenen. Momenteel spelen veel professionele sluitposten met handschoenen van het label, maar ook veel amateur keepers willen steeds vaker ONEkeeper keepershandschoenen kopen.

Identiteit

Zoals je eerder in deze blog van KeepersTalent hebt kunnen lezen kun je sinds 2013 ONEglove keepershandschoenen kopen. “Toch is dat voor ONEkeeper nooit genoeg geweest”, is te lezen op de website van het keepersmerk. Het label hecht veel waarde aan service. De gloves worden dan ook verkocht via haar eigen website, keepersscholen en natuurlijk bij KeepersTalent. Hierdoor heeft ONEkeeper direct contact met de klant en zal zij of haar worden geholpen door een zogenoemde ONEkeeper expert. Door deze werkwijze kan de doelman het beste uit zichzelf halen en dus optimaal presteren geurende de training en/of wedstrijd.

Koop HIER OneKeeper keepershandschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *