Uncategorized

Reusch keepershandschoenen kopen

reusch-keepershandschoenen-kopen

Reusch keepershandschoenen kopen

Als je op zoek bent naar de nieuwste en tevens beste keepershandschoenen van Reusch, dan ben je bij KeepersTalent aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog alles over het bekende merk, de technologieën die in de voetbal handschoenen zijn verwerkt en bekende Reusch sluitposten.

Over Reusch

Laten we beginnen met de historie van Reusch. Karl Reuscha maakte tussen 1934 en 1973 alle voetbalhandschoenen met de hand. In het laatste jaar ontmoette hij echter legende Sepp Maier, die vroeg of Reuscha zijn handschoenen wilde ontwerpen en produceren. Dat gebeurde. En precies met deze gloves won Maier het WK! Sindsdien wilden steeds meer sluitposten Reusch keepershandschoenen kopen en tegenwoordig behoort het zelfs tot één van de grootste keepersmerken ter wereld.

Technologieën en kenmerken

Bij Reusch keepershandschoenen kopen kies je in ieder geval voor zekerheid. De nieuwste en beste technologieën zijn in de nieuwe en duurdere modellen aanwezig. Zo is de buitenkant gemaakt van speciaal materiaal, waardoor je handen nog flexibeler zijn tijdens het keepen. Verde heb je de beschikking over een ORTHO-TEC systeem, ook wel fingersave genoemd. De grip is overigens nóg beter dan een normale handschoenen vanwege de special surround cut. Dit betekent dat alle vingers op een andere manier in elkaar zijn gezet. De Neoprene wrist zorgt er tot slot voor dat je polsen worden beschermd én dat je handen geen kou vatten tijdens de winter.

Bekende Reusch keepers

Bij Reusch keepershandschoenen kopen weet je zeker dat je optimaal kunt presteren en dus het beste uit jezelf kunt halen. Dan weten ook andere bekende doelmannen. Denk aan Samir Handanovic (Inter Milan), Julio Cesar (Benfica), Ralf Fährmann (Schalke 04) en Diego Lopez (Espanyol). Het boegbeeld is de doelman die in 2018 het WK van 2018 in Rusland won: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur).

Bekijk HIER alle keepershandschoenen van Reusch

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *