Keepershandschoenen

Review: Sells WA1 Excel Wrap Prowl

sells.wa1.excel.wrap.prowl.zwart.geel.

Vorige week is Sells op de markt gekomen met de nieuwe lijn die ze ‘WA’ noemen en wij van KeepersTalent konden niet wachten op de keeperhandschoenen te testen. Vorige week hebben wij een blog geschreven over de Sells WA4 Pro Touch Allround Keepershandschoenen en deze week is de Sells WA1 aan de beurt.

De prijs

Niet onbelangrijk als je meerdere malen per jaar keepershandschoenen moet kopen, is het prijskaartje van de desbetreffende handschoen. De adviesverkoopprijs van de Sells WA1 Excel Wrap Prowl Keepershandschoenen is €45 en bij KeepersTalent krijg je altijd minimaal 10% korting. Dus voor €40,50 heb jij een uitstekend paar voetbalhandschoenen met rolvinger en verwijderbare fingersave.

Type keepershandschoen

De vingers zijn rolvinger gestikt. Hierbij zitten de ring- en middelvingers helemaal gerold om de vinger van de keeper. Het voordeel hiervan is, is dat je een hele strakke pasvorm hebt. Het nadeel is dat je bij die 2 vingers aan de onderkant een naad hebt zitten. Dit ervaren vele keepers als niet prettig. Bijna alle grofkeepers in Engeland spelen met rolvinger keepershandschoenen en in Nederland kiezen de meeste professionele ballenvangers voor negatieve keepershandschoenen. Bij negatieve keepershandschoenen zitten de naden bij de vingers aan de zijkant.

Wel of geen fingersave keepershandschoenen?

Dat is een vraag die vele keepers zichzelf stellen als ze onze keeperswinkel in Breda binnen stappen. Het voordeel van de Sells WA1 Excel Wrap Prowl Keepershandschoenen is dat de vingerbescherming in de Sells keepershandschoenen zitten, maar je deze er gemakkelijk uit kunt halen. Op de backhand van de handschoen heb je klittenband zitten, als je deze openmaakt kun je de ‘beschermstokjes’ er gemakkelijk uithalen.

Beoordeling van KeepersTalent.nl

Grip bij zon
Grip bij regen
Duurzaamheid gras
Duurzaamheid kunstgras   

 

Bestel de Sells Wa1 keepershandschoenen nu op KeepersTalent.nl

Bent je van plan om nieuwe keepershandschoenen te kopen. De Sells WA1 is verkrijgbaar in maat 4 t/m 11 en kost slechts €40,50. KLIK HIER OM TE GAAN SHOPPEN.

sells.wa1.keepershandschoenen

sells.wa1.keepershandschoenen

Shop HIER je Sells handschoenen

Bekijk HIER ins YouTube kanaal

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *