Keepershandschoenen

Sells keepershandschoenen kopen

sells-keepershandschoenen-kopen

Sells keepershandschoenen kopen

Ben je op zoek naar nieuwe gloves van Sells? Dan ben je bij KeepersTalent.nl aan het juiste keepersadres. Lees in deze blog alles over keepershandschoenen van het bekende en tevens vertrouwde merk dat zich alleen op doelmannen richt. Sells is al tientallen jaren in begrip in Nederland.

Over Sells Goalkeeper-gloves

Zoals gezegd is Sells een label dat zich enkel op keepers focust. Een pluspunt daarin is dat je bij Sells keepershandschoenen kopen zeker weet dat alle beste en nieuwste technologieën in de handschoen is verwerkt. De oprichter is, de naam zegt het al, Adam Sells. Het Britse merk is inmiddels zo populair dat ook bekende sluitposten onder de lat staan met de beste en nieuwste gloves van Sells. Hierover later in deze blog meer.

Sells Guard

Als doelman heb je ongetwijfeld gehoord van fingersave. Dit betekent letterlijk bescherming van de vingers en is raadzaam bij jonge en beginnende keepers. De stokjes achter de vingers zorgen ervoor dat je vingers niet achterover kunnen klappen bij een hard schot van de tegenstander. Hierdoor wordt de kans op blessures aanzienlijk verkleind. Bij Sells keepershandschoenen kopen heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit voetbal handschoenen met fingersave. De benaming is echter anders. Sells noemt het namelijk ‘guard’. Altijd handig om te weten bij de aanschaf van nieuwe gloves van het Britse merk. De ‘Guard’ van het merk Sells is ontzettend buigbaar. Je bent goed beschermd tegen vingerblessures en toch kun je je vingers gemakkelijk bewegen. De vingersafe bij andere merken is over het algemeen wat stugger.

Bekende Sells sluitposten en ballenvangers

Sells keepershandschoenen kopen doe je dus bij KeepersTalent. Ook bekende doelmannen staan onder de lat met de nieuwste voetbalhandschoenen van het label. Denk aan keepers uit de Premier League zoals Karl Darlow (Newcastle United), Ben Foster (Watford), Nick Pope (Burnley), John Ruddy (Wolverhampton Wanderers) en Julian Speroni (Crystal Palace). Tot slot staan ook gebruiken ook Eredivisie goalies handschoenen van het merk. David Jensen (FC Utrecht) en Kenneth Vermeer (Feyenoord) staan met veel plezier onder de lat met de nieuwste keepershandschoenen van Sells.

Kenneth Vermeer speelt al jaren met Sells keepershandschoenen

Kenneth Vermeer vertrouwt al jaren op de Engelse handschoenen van oprichter ‘Adam Sells’. Sells staat voor ‘dikke handschoenen’ en kwaliteit. Kenneth heeft het ook een tijdje met Adidas handschoenen geprobeerd, maar telkens zie je hem weer met zijn vertrouwde Sells handschoenen keepen. Het vangen van de bal gaat met de tophandschoenen ontzettend makkelijk. In April 2019 wordt de nieuwe lijn van Sells verwacht. Walter Schuurman heeft in samenwerking met Adam Sells betaalbare handschoenen ontwikkeld die over de beste grip beschikken. Ook zijn de handschoenen van Sells wat lager geprijsd dan voorheen. Alle onnodige dingen hebben ze achterwegen gelaten. Een voorbeeld is dat de handschoenen met verwijderbare fingersave, geen rits meer hebben maar klittenband. Dit heeft dezelfde werking en is veel gemakkelijk om te maken.

Bekijk HIER alle Sells keepershandschoenen van KeepersTalent

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *