Keepershandschoenen

Sells WA Keepershandschoenen 2019

sells.wa.keepershandschoenen

Iedereen die het keeperswereldje anno 2019 een beetje volgt, weet dat er iets heel bijzonders staat te gebeuren. De nieuwe Sells collectie 2019 staat op het punt om Nederland binnen te varen en de verwachtingen zijn op zijn zachtst gezegd aan de hoge kant. Vele keepers verwachten dat de nieuwe collectie van Sells zich kan meten met de allerbeste keepershandschoenen die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Wij van KeepersTalent hebben ook hoge verwachtingen.

sells.wa.keepershandschoenen

sells.wa.keepershandschoenen

Sells WA Collectie keepershandschoenen

De nieuwe keepershandschoenen van Sells gaan WA 1 t/m WA 8 heten. WA staat voor Walter Schuurman en Adam Sells. Adam Sells is de oprichter en naamdager van het Engelse merk Sells. Walter Schuurman was jarenlang het gezicht van het Israëlische merk Elite Sport waarvan wij ook al meerdere jaren een verkooppunt van zijn. Walter heeft in samenspraak met Adam de keepershandschoenen zelf ontwikkeld in een Hongaarse fabriek. Ze hebben gekozen voor kwalitatief uitstekende materialen voor betaalbare prijzen. Geen dure ritssluiting om fingersave uit de keepershandschoenen te kunnen halen maar simpele/goedkope klittenband dat dezelfde functie heeft. Geen dure ademende stukken (Climate Guard) bovenop de handschoen, wat er alleen maar voor zorgt dat de keepershandschoen €15 duurder is, maar simpel/functioneel materiaal. Dat is de reden waarom de nieuwe keepershandschoenen van Sells goed worden verkocht. Je kunt ook Sells keepershandschoenen kopen op KeepershandschoenenKopen.nl/Sells

“Het gaat om de kwaliteit van de latex en de pasvorm”

Tegenwoordig is het ook heel belangrijk dat de keepershandschoen er mooi uitziet. Zeker voor jeugdkeepers is dit heel bepalend voor de uiteindelijke verkoop. Maar voor ervaren ballenvangers zijn 2 dingen het allerbelangrijkste. De pasvorm. De handschoen moet goed om de handen van keeper passen en de grip. Hoe beter de foamlaag is, hoe gemakkelijker je ballen klemvast kunt pakken. Vaak zie je bij alle keepershandschoenen dat hoe hoger de prijs is, hoe beter de foamlaag is. Klik hier om alle dure keepershandschoenen van KeepersTalent.nl te bekijken. De duurste voetbalhandschoenen die KeepersTalent.nl in het assortiment heeft kosten €120. Dit zijn De Elite Neo Black en de supergrip keepershandschoenen van het merk Uhlsport.

Levensduur van de keepershandschoenen

Iedereen weet dat de Adidas Predator Pro over een geweldige grip beschikken, dat ze aan de prijzige kant gaan en redelijk snel kapot gaat. Ook hier heeft Sells goed op ingespeeld. Het is belangrijk dat de mensen tevreden zijn over de kwaliteit van de nieuwe keepershandschoenen, maar het is minstens net zo belangrijk dat het product niet snel kapot gaat. Hier heeft het Engelse merk ook ontzettend veel aandacht aan besteedt. Met name op kunstgrasvelden gaan keepershandschoenen snel kapot. Wij hebben een aparte blog geschreven hoe je ervoor kunt zorgen dat je keepershandschoenen langer mee gaan. Klik hier voor deze interessante blog.

Vanaf Mei 2019 hebben wij de Sells Collectie in onze keeperswinkel in Breda en op onze webshop KeepersTalent.nl. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan gerust via info@keeperstalent.nl of kom langs bij onze keeperswinkel in Breda. Adres: Verbeetenstraat 19 in Breda. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag met eerlijk en deskundig advies.

 

Sells WA1 Excel Wrap Prowl Keepershandschoenen

sells.wa1.excel.wrap.prowl

sells.wa1.excel.wrap.prowl

De Sells Wa1 Excel Wrap Prowl Keepershandschoenen zijn de populairste voetbalhandschoenen van de nieuwe collectie van Elite Sport. Dit model is voorzien van fingersave zodat de vingertjes van de keepers extra beschermd zijn. De vingers zitten helemaal gerold om de vinger van de keeper heen voor een strakke pasvorm. Het voordeel van zwarte keepershandschoenen, is dat ze niet snel zullen verkleuren door bijvoorbeeld zand. De gele elementen op de backhand van de keepershandschoen zorgen ervoor dat de keepershandschoenen een beetje op een tijger lijkt. De stevige bandage met klittenband zorgt ervoor dat je de handschoen strak kunt aantrekken. Ook kunnen wij voor slechts €5 extra je naam op de polsband bedrukken met transferfolie. Voor 19:00 besteld is morgen in huis.

De juiste maat bestellen.

Het is heel belangrijk om te weten dat je bij Sells keepershandschoenen altijd een halve maat tot een hele maat groter moet bestellen. Sells maakt de ingang van de keepershandschoen altijd ontzettend strak, zodat de keeper met een iets bredere hand er moeilijk in kan komen. Dit doen ze express zodat je hand niet gaan verschuiven in de handschoen. Twijfel je over je de juiste maat Sells voetbalhandschoenen gaat bestellen, neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag. Klik hier om te bekijken welke maat keepershandschoenen je hebt.

Sells WA7 Pro Fusion XC Aqua Keepershandschoenen

De Sells aqua keepershandschoenen die je via bovenstaande video kunt bekijken, hebben een extreem goede grip. De dikke foamlaag voelt ontzettend stevig aan en als je de latex een beetje vochtig maakt? Is het klemvast pakken van de bal een fluitje van een cent. Belangrijk om te weten, is dat je bij Sells keepershandschoenen, een half maatje groter moet bestellen dan bijvoorbeeld Elite handschoenen. Sells valt namelijk aan de kleine kant. De Sells W7 heeft geen fingersave voor optimale flexibiliteit.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *