Keepershandschoenen

Sells WA Keepershandschoenen 2019

sells.wa5.pro.wrap.UJ.Keepershandschoenen.blauw.rood.

Sells WA Keepershandschoenen 2019

Iedereen die het keeperswereldje anno 2019 een beetje volgt, weet dat er iets heel bijzonders staat te gebeuren. De nieuwe Sells collectie 2019 staat op het punt om Nederland binnen te varen en de verwachtingen zijn op zijn zachtst gezegd aan de hoge kant. Vele keepers verwachten dat de nieuwe collectie van Sells zich kan meten met de allerbeste keepershandschoenen die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Wij van KeepersTalent hebben ook hoge verwachtingen.

Sells WA Collectie

De nieuwe keepershandschoenen van Sells gaan WA 1 t/m WA 8 heten. WA staat voor Walter Schuurman en Adam Sells. Adam Sells is de oprichter en naamdager van het Engelse merk Sells. Walter Schuurman was jarenlang het gezicht van het Israëlische merk Elite Sport waarvan wij ook al meerdere jaren een verkooppunt van zijn. Walter heeft in samenspraak met Adam de keepershandschoenen zelf ontwikkeld in een Hongaarse fabriek. Ze hebben gekozen voor kwalitatief uitstekende materialen voor betaalbare prijzen. Geen dure ritssluiting om fingersave uit de keepershandschoenen te kunnen halen maar simpele/goedkope klittenband dat dezelfde functie heeft. Geen dure ademende stukken (Climate Guard) bovenop de handschoen, wat er alleen maar voor zorgt dat de keepershandschoen €15 duurder is, maar simpel/functioneel materiaal. Dat is de reden waarom de nieuwe Sells WA keepershandschoenen 2019 goed worden verkocht. Je kunt ook Sells keepershandschoenen kopen op KeepershandschoenenKopen.nl/Sells

“Het gaat om de kwaliteit van de latex en de pasvorm”

Tegenwoordig is het ook heel belangrijk dat de keepershandschoen er mooi uitziet. Zeker voor jeugdkeepers is dit heel bepalend voor de uiteindelijke verkoop. Maar voor ervaren ballenvangers zijn 2 dingen het allerbelangrijkste. De pasvorm. De handschoen moet goed om de handen van keeper passen en de grip. Hoe beter de foamlaag is, hoe gemakkelijker je ballen klemvast kunt pakken. Vaak zie je bij alle keepershandschoenen dat hoe hoger de prijs is, hoe beter de foamlaag is. Klik hier om alle dure keepershandschoenen van KeepersTalent.nl te bekijken. De duurste voetbalhandschoenen die KeepersTalent.nl in het assortiment heeft kosten €120. Dit zijn De Elite Neo Black en de supergrip keepershandschoenen van het merk Uhlsport.

Levensduur van de keepershandschoenen

Iedereen weet dat de Adidas Predator Pro over een geweldige grip beschikken, dat ze aan de prijzige kant gaan en redelijk snel kapot gaat. Ook hier heeft Sells goed op ingespeeld. Het is belangrijk dat de mensen tevreden zijn over de kwaliteit van de nieuwe keepershandschoenen, maar het is minstens net zo belangrijk dat het product niet snel kapot gaat. Hier heeft het Engelse merk ook ontzettend veel aandacht aan besteedt. Met name op kunstgrasvelden gaan keepershandschoenen snel kapot. Wij hebben een aparte blog geschreven hoe je ervoor kunt zorgen dat je keepershandschoenen langer mee gaan. Klik hier voor deze interessante blog.

Vanaf Mei 2019 hebben wij de Sells Collectie in onze keeperswinkel in Breda en op onze webshop KeepersTalent.nl. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan gerust via [email protected] of kom langs bij onze keeperswinkel in Breda. Adres: Verbeetenstraat 19 in Breda. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag met eerlijk en deskundig advies.

Sells WA1 Excel Wrap Prowl Keepershandschoenen

De Sells Wa1 Excel Wrap Prowl Keepershandschoenen zijn de populairste voetbalhandschoenen van de nieuwe collectie van Elite Sport. Dit model is voorzien van fingersave zodat de vingertjes van de keepers extra beschermd zijn. De vingers zitten helemaal gerold om de vinger van de keeper heen voor een strakke pasvorm. Het voordeel van zwarte keepershandschoenen, is dat ze niet snel zullen verkleuren door bijvoorbeeld zand. De gele elementen op de backhand van de keepershandschoen zorgen ervoor dat de keepershandschoenen een beetje op een tijger lijkt. De stevige bandage met klittenband zorgt ervoor dat je de handschoen strak kunt aantrekken. Ook kunnen wij voor slechts €5 extra je naam op de polsband bedrukken met transferfolie. Voor 23:59 besteld is morgen in huis.

De juiste maat bestellen

Het is heel belangrijk om te weten dat je bij Sells keepershandschoenen altijd een halve maat tot een hele maat groter moet bestellen. Sells maakt de ingang van de keepershandschoen altijd ontzettend strak, zodat de keeper met een iets bredere hand er moeilijk in kan komen. Dit doen ze express zodat je hand niet gaan verschuiven in de handschoen. Twijfel je of je de juiste maat Sells WA keepershandschoenen 2019 gaat bestellen, neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag. Klik hier om te bekijken welke maat keepershandschoenen je hebt.

Sells WA7 Pro Fusion XC Aqua Keepershandschoenen

De Sells aqua keepershandschoenen die je via bovenstaande video kunt bekijken, hebben een extreem goede grip. De dikke foamlaag voelt ontzettend stevig aan en als je de latex een beetje vochtig maakt? Is het klemvast pakken van de bal een fluitje van een cent. Belangrijk om te weten is dat je bij Sells WA keepershandschoenen 2019 een half maatje groter moet bestellen dan bijvoorbeeld Elite handschoenen. Sells valt namelijk aan de kleine kant. De Sells W7 heeft geen fingersave voor optimale flexibiliteit.

Colorways

De Sells WA keepershandschoenen 2019 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit zwarte, witte, rode, groene, gele en voetbalhandschoenen met meerdere kleuren. Kenmerkend is dat alle gloves beschikken over een witte foamlaag, op de zwarte handschoenen na. Deze hebben een zwarte foamlaag. Weet je niet zeker voor welke colorway je wil gaan? Kom dan langs in onze winkel in Breda. Hierover vertellen we je later in deze blog graag meer.

Keepersspeciaalzaak in Breda

Zoals gezegd zouden we het in deze blog over Sells WA keepershandschoenen 2019 het nog even hebben over onze keeperswinkel. Het adres van deze shop is Verbeetenstraat 19, 4812XH Breda. Hier kun je de nieuwste handschoenen van Sells bekijken, passen en kopen. Onze medewerkers zijn zelf ook keeper (geweest) en kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. Zo kun je de winkel met een gerust hart en een goed gevoel verlaten. De KeepersTalent winkel is drie dagen per week geopend. Op woensdag kun je bij ons terecht vanaf 13:30 uur. We sluiten de deuren om 17:00 uur. Op vrijdag zijn we geopend tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Tevens kan je onze winkel bezoeken in het weekend! Op zaterdag openen we de deuren om 11:00 uur en sluiten we om 17:00 uur. Handig om te weten: je kunt gratis voor de winkel parkeren!

Retourneren

Passen de Sells WA keepershandschoenen 2019 niet of wil je toch liever andere gloves? Geen probleem! Je kunt de handschoenen kosteloos retourneren. Stuur allereerst een mailtje naar [email protected] en vraag een retourformulier aan. Binnen 24 uur ontvang je het formulier, welke je vervolgens op de doos plakt en af kunt geven bij het postkantoor. KeepersTalent controleert daarna het pakketje. De gloves dienen ongebruikt te zijn en in goede staat te verkeren. Hou er rekening mee dat bedrukte artikelen niet geretourneerd kunnen worden. Tot slot krijg je van ons een bevestiging dat de retour is geaccepteerd en storten we binnen 7 werkdagen je geld terug.

Bestel HIER Sells keepershandschoenen bij KeepersTalent

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *