Keepershandschoenen

Sells WA8 keepershandschoenen

Sells WA8 keepershandschoenen

Sells WA8 Pro Touch Storm Keepershandschoenen

Deze Sells WA8 Pro Touch Storm keepershandschoenen zijn de beste Sells WA voetbalhandschoen die er te koop zijn. De keepershandschoen bestaat uit de kleuren geel, zwart en wit en is op KeepersTalent.nl verkrijgbaar in de maten 8, 8,5, 9, 9,5, 10, 10,5 en 11. De grip van dit strakke model is fenomenaal. Dat kan zien als je onderaan de blog de video bekijkt.

Kenmerken

Sells WA8 keepershandschoenen

Sells WA8 keepershandschoenen

De Sells WA8 keepershandschoenen hebben negatieve vingers voor een optimaal balgevoel en strakke pasvorm. Alle vingers zijn negatief maar de pink en wijsvinger zijn half negatief. Dat komt doordat het uiteinde van de vingers meer gerold is. De keepershandschoen heeft een 4mm Ultra Latex laag en de handschoen heeft een 5mm Memory foam op de handschoen zitten. Die twee elementen samen zorgen voor de stevigheid van de glove. De foamlaag is een fantastische latex laag die alleen gebruikt wordt door Sells. Hier heeft dit Engelse keepersmerk dus ook patent op. Het is de eerste keer moeilijk om in een Sells handschoen te komen. Dat komt doordat de pols harstikke strak zit en de maat van sells valt ook een halve maat kleiner dan elite. In alle vijf de vingers zit verwijderbare fingersave zodat jij zelf kan bepalen of je met of zonder bescherming de wedstrijd in wil gaan. Als je zonder Fingersave keept. Ben je veel flexibeler en is de kans groter dat je de voetbal klemvast kunt pakken.

Andere Sells WA keepershandschoenen

De Sells WA8 is dus de beste van de WA lijn van Sells. De overige handschoenen van deze lijn zijn de Sells WA7 Pro Fusion XC Aqua, Sells WA6 Pro F3 Gold, Sells WA5 Pro Wrap UJ, Sells WA4 Pro Touch Allround, Sells WA3 Excel Touch Allround, Sells WA2 Excel Fusion Carol en de Sells WA1 Excel Wrap Prowl. Neem een kijkje op de site om het design van al deze keepershandschoenen te bekijken. Ook kan je daar de kleuren van deze handschoenen bekijken en kan je ze natuurlijk met de laagte-prijs garantie op onze webshop bestellen. Voor 23:59u besteld, is morgen al in huis.

Keepershandschoenen bedrukken en achteraf betalen

De overige diensten die wij aanbieden zijn onder andere het bedrukken van de keepershandschoenen met naam. Dat doen wij voor slechts €5 euro extra. Het is bij ons ook mogelijk om achteraf te betalen dan kiest u voor Klarna als betaalmethode. Ook hebben wij nog een fysieke winkel in Breda die is te vinden op het adres Verbeetenstraat 19. Ziet u ergens dezelfde keepershandschoenen voor een lagere prijs? Laat het ons weten en wij passen direct onze prijs aan. Wij verslaan alle prijzen en bij KeepersTalent.nl betaal je nooit te veel.

Bestel HIER alle Sells keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *