Keepershandschoenen

The One Glove keepershandschoenen

the.one.glove.keepershandschoenen.paars.zwart.wit.

The One Glove keepershandschoenen

In deze nieuwe blog van KeepersTalent.nl lees je alles over The One Glove keepershandschoenen. We bespreken het ontstaan van het keepersmerk, de beschikbare modellen en onze fysieke winkel in Breda.

Over The One Glove

The One Glove is opgericht in het jaar 2004 en richt zich enkel en alleen op het ontwerpen en maken van The One Glove keepershandschoenen. Het merk hecht veel waarde aan de kwaliteit van de handschoenen en geeft jou als keeper een ‘premium gevoel’ om de handen. Allereerst werden amateur keepers gevraagd om de eerste handschoenen van T1G te testen. Dankzij alle feedback werd een ideale keepershandschoen ontwikkeld. Inmiddels worden de handschoenen gedragen door zowel amateur doelmannen als professionele sluitposten. Opvallend aan The One Glove gloves zijn de designs. Hierover vertellen we je later in deze blog graag meer.

Voetbalhandschoenen van T1G

KeepersTalent.nl verkoopt verschillende T1G keepershandschoenen. Acht om precies te zijn. Dit zijn the Black Out Pulse, Blue Shift, Frostbite, Geo Typhoon (wit), Geo Typhoon (zwart), Nebula, Nova Blaze én Nova Shadow. Zoals je eerder in deze blog al hebt kunnen lezen hebben bijna alle handschoenen een opvallend en tevens schitterend design. Het merk maakt veel gebruik van gradient designs, wat betekent dat kleuren in elkaar over lopen. Dit geeft de handschoen een prachtige uitstraling.

Winkel voor keepers in Breda

Je kunt ervoor kiezen om The One Glove handschoenen te bestellen op onze website, maar we beschikken eveneens over een fysieke winkel vlakbij het centrum van Breda in de Verbeetenstraat op nummer 19. Als je met de auto komt kun je voor de deur parkeren. Onze medewerkers zijn zelf ook doelman en helpen je graag met het maken van de juiste keuze, zodat je met een goed gevoel onder de lat kunt staan.

Bestel HIER T1G keepershandschoenen bij KeepersTalent

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *