Keepershandschoenen

The One Glove Midnight Keepershandschoenen

the.one.glove.keepershandschoenen.

The One Glove Midnight Keepershandschoenen

Met deze mooie handschoen komt The One Glove heel goed binnen voor het winterseizoen. We gaan je in deze blog van KeepersTalent.nl vertellen over de allernieuwste The One Glove Midnight Keepershandschoenen. Deze handschoen is vanaf november in heel Nederland verkrijgbaar. Bij KeeperTalent.nl geniet je altijd van ons 10% korting beleid. Vanaf maat 3 t/m 7 betaal je 63, en vanaf maat 8 t/m 11 betaal je 67,50! Onwijs goede kwaliteit voor deze geweldig betaalbare handschoen!

Uiterlijk

Deze allernieuwste The One Glove Midnight Keepershandschoenen hebben een stoere zwart/witte buitenkant. De hand heeft een zwarte buitenkant met mooie ruwen elementen. Bij de vingers zie je dat de het foam niet helemaal om de vingers heen zitten, dat komt omdat de handschoen negatieve vingers hebben. Dat betekent dat de vingers naar binnen zijn gestikt. Vanaf de duim naar de rechterkant van de pols lopen zwarte balken, die je ook terugvind op de bovenkant van de vingers voor een vloeiend effect. Op de onderkant van de vingers zie je een aantal kristalachtige vormen die zorgen voor een stoere uitstraling. In het midden van de hand staat groot in het wit ‘ONE’, wat uiteraard verwijst naar de naam van de handschoen. Aan de binnenkant van de handschoen vind je een witte 4mm witte contact latex/foamlaag.

Pasvorm

De negatieve vingers zorgen voor de strakste pasvorm. Samen met de dubbele polsband-sluiting zorgt dat voor een strakkere pasvorm en personal touch. Een lichte voetbalhandschoen zorgt voor maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Dit soort handschoenen zitten vrijwel altijd lekker. Deze pasvorm is de strakste vorm die er is. De meeste profkeepers gebruiken negatieve vingers. Een nadeel aan negatieve keepershandschoenen is dat je met nagels de naden kunt voelen. De meeste keepers ervaren dit in het begin als onprettig en moeten er aan wennen. Er zit ook geen fingersave in voor extra flexibiliteit. The One Glove Midnight Keepershandschoen is ideaal voor keepers met kleine vingers.

Specificaties

Wij verwachten dat dit model onwijs populair gaat zijn. The One Glove Midnight Keepershandschoenen beschikken over de zogenaamde ”punchzones”. hiermee kan je de bal beter opvangen op je knokkels. De handschoen beschikt over AirLite breathable lightweight mesh. Hiermee heb minder kans op zweethanden. Het silicone systeem in de vingers zorgt voor minder slippen tijdens het sporten. De meeste keepers in de Premier League gebruiken deze foamlaag. Je weet dat het wel goed zit als de handschoenen het regenachtige Engelse weer kunnen verslaan. Voor de kwaliteit die deze prachtige handschoen biedt, kan je eigenlijk niet miskopen met deze relatief lage prijs.

Shop HIER alle nieuwe handschoenen

Bekijk HIER alle The One Glove keepershandschoenen van KeepersTalent

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *