Keepershandschoenen

Uhlsport Comfort Absolutgrip Keepershandschoenen

uhlsport.comfort.absolutgrip.keepershandschoenen.

Uhlsport Comfort Absolutgrip Keepershandschoenen

Vandaag gaan we je alles vertellen over de Uhlsport Comfort Absolutgrip Keepershandschoenen. Een van de allernieuwste keepershandschoenen van het beste Duitse keepersmerk: Uhlsport. In plaats van 70 euro betaal je bij KeepersTalent.nl 63 euro, omdat je altijd geniet van een 10% kortingsactie op de adviesprijs. Teveel betalen doe je bij ons nooit? Is het product elders goedkoper? Breng ons op de hoogte en wij storten het bedrag terug. Niet volgende week. Niet morgen. Maar vandaag! SERVICE schrijven wij altijd met hoofdletters.

uhlsport.comfort.absolutgrip.keepershandschoenen.Uiterlijk

De nieuwste keepershandschoenen van Uhlsport hebben een sportieve uitstraling. De zwarte kleur zorgt voor een stoere blik en is ideaal te combineren met zwarte voetbalschoenen. Lekker terug naar de basic. Veel mooier dan al die ‘pipo-kleuren’ die je tegenwoordig overal voorbij ziet komen. Bij de vingers zie je ribbelige abstracte vormen die doorlopen tot aan de onderkant van de vinger, daar worden de elementen groter en worden ze meer verspreid. Verder zie je vanaf de duim dat er strakke zwarte lijnen doorheen lopen voor een strakker contrast. Op het midden van handschoen zie je het logo van Uhlsport. Daaronder staat ‘absolutgrip’ in de baan van de zwarte lijn, wat afleid van de naam van de handschoen. De foamlaag is ontzettend stevig en zal niet snel kapot gaan. Prijs-technisch is dit, samen met de Elite Brambo, één van de beste keepershandschoen in deze prijsklasse.

Pasvorm

Deze handschoen beschikt over platte vingers, hierdoor heb je een natuurlijke pasvorm en maximaal contact kan maken met de bal. Platte vingers zijn ideaal geschikt voor keepers met brede handen omdat deze keepershandschoen uitermate breed is. Deze nieuwe glove heeft geen fingersave waardoor je maximale bewegingsvrijheid hebt. Bijna iedere professionele keeper in het hedendaagse topvoetbal gebruikt geen fingersave. Zonder vingerbescherming is de kans wel groter om geblesseerd te raken. De Uhlsport Comfort Absolutgrip Keepershandschoenen zijn beschikbaar in de maten 7 t/m 11, en komen ook met tussenmaten.

Specificaties

Deze keepershandschoenen zijn zowel geschikt voor kunstgras als natuurgras. De absolutgrip komt het best tot zijn recht bij droog weer, maar laat je niet in de steek bij natte weersomstandigheden. Doordat de naad zich aan de buitkant bevindt, wordt het oppervlak van de handpalm maximaal. Daardoor vergroot het contactoppervlak met de bal. De Uhlsport Comfort Absolutgrip Keepershandschoenen hebben een ademende, zachte meshstof waardoor je handen niet zo snel gaan zweten. Een wrap-around latex riem en volledige bandage. Een over het algemeen goede flexibele handschoen. Ook beschikt de Uhlsport handschoen over een shockzone op de knokkels, hierdoor heb je meer demping als je bal wegbokst.

Klik hier om de Uhlsport Comfort Absolutgrip Keepershandschoenen te bestellen op KeepersTalent.nl

Waarom zou ik Uhlsport voetbalhandschoenen bestellen?

Tegenwoordig zijn er tientallen keepermerken met allemaal verschillende eigenschappen en kwaliteiten. Sells, Reusch, Elite Sport of ONEkeeper? Als je pas net begonnen bent met ballen tegenhouden zegt dat je waarschijnlijk niets. Als je al wat langer meeloopt in het keeperswereldje waarschijnlijk wel.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *