Uncategorized

Uhlsport keepershandschoenen kopen

uhlsport-keepershandschoenen-kopen

Uhlsport keepershandschoenen kopen

Wil je gloednieuwe Uhlsport keepershandschoenen kopen? Dan ben je bij KeepersTalent aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Uhlsport handschoenen. In deze blog lees je alles over het merk, technologieën die in de gloves zijn verwerkt en bekende Uhlsport-keepers.

Over Uhlsport

Uhlsport is van oorsprong een keepersmerk en had bij de oprichting maar één doel: ervoor zorgen dat sluitposten over de hele wereld het beste uit zichzelf kunnen halen. Ga je de nieuwste Uhlsport keepershandschoenen kopen dan weet je waarom. Inmiddels is het Duitse merk zo populair dat veel teams uit de Duitse tweede en zelfde eerste Bundesliga spelen in teamwear van Uhlsport. Denk aan FC Kaiserslautern, Fortuna Düsseldorf, SSV Reutlingen 05, 1. FC Magdeburg én het vrouwenteam van Bundesligaclub VfL Sindelfingen spelen in outfits van Uhlsport.

Technologieën en kenmerken

Uhlsport keepershandschoenen kopen is een slimme keuze. In de nieuwste varianten voetbal handschoenen zijn namelijk diverse technologieën verwerkt. Denk aan kleine puntjes op de foamlaag van Supergrip handschoenen, waardoor de bal makkelijker blijft plakken. Je hebt tevens een uitstekende vingerstabilisatie tijdens het keepen. Verder is er in de nieuwste gloves de zogenaamde Shockzone technologie toegevoegd, waardoor je de bal nóg harder terug het veld in kunt boksen. Het ademend textiel zorgt er tot slot voor dat je niet zo snel zweethanden krijgt.

Bekende doelmannen

Uhlsport sponsort enorm veel bekende doelmannen en daar zeggen de beste keepers ter wereld geen nee tegen. Bij Uhlsport keepershandschoenen kopen weet je één ding zeker: je kunt het allerbeste uit jezelf halen en dus optimaal presteren onder de lat tijdens de training en/of wedstrijd. Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Jean-François Gillet (Standard Luik), Anthony Lopes (Olympique Lyon), Robert Zwinkels (ADO Den Haag) én Lars Unnderstall (PSV, verhuurd aan VVV-Venlo) gebruiken met veel plezier de nieuwste voetbalhandschoenen van het Duitse merk.

Uhlsport keepershandschoenen kopen doe je HIER

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *