Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 11 Augustus

Schrijf je nu in voor het leukste en kwalitatief beste voetbal- en keeperskamp van Breda en omstreken!

 

2 dingen op bovenstaande flyer kloppen niet meer. Het kamp wordt gehouden bij Gilze ipv TVC Breda en het voetbalsetje hoeft niet te worden aangeschaft.

Diego Theunissen (keepersschool Diego) en Ogi Peric (Voetbal met passie) hebben de handen ineen geslagen en gaan samen een voetbal- en keeperskamp organiseren in de laatste week van de zomervakantie! TVC Breda is de locatie van dit evenement en we gaan er 3 leuke en leerzame dagen van maken om jouw klaar te maken voor het nieuwe voetbalseizoen. Het kamp is uiteraard ook toegankelijk voor meiden. Iedereen tussen de 6 en 17 jaar kan zichzelf inschrijven!

Wat gaan we allemaal doen?

De ochtenden zullen voornamelijk in het teken staan van individuele trainen. De keepers gaan in kleine groepjes aan de slag met keeperstraining en de voetballers krijgen techniektrainingen aangeboden. Na de lunch die door ons wordt verzorgd, gaan we aan de slag met toernooitjes, keepersoorlog en andere spelelementen.

Wat zit er allemaal bij?

  • Voetbaltenue (broekje, shirtje en sokken)
  • Lunch
  • Professionele voetbal- en keeperstrainingen
  • Prijzen

Data en tijd: 

12, 13 en 15 Augustus. De laatste maandag, dinsdag en donderdag van de zomervakantie. De kinderen worden rond 09:00 verwacht en de dag is rond 15:00 ten einde.

Kosten:

€99 voor de 3 dagen + €20 voor het voetbaltenue. Bij de volgende kampen hoeft dit voetbaltenue niet nogmaals te worden aangeschaft.

 

Voor vragen/opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@keeperstalent.nl

 

>> KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN <<