Aanbieding!

Sells Total Contact Flash Keepershandschoenen

Nu bestellen, in huis op: 23, October 2018

Nieuwste Collectie!

Wissen
  • Borduring op handschoen + €1

    Let op! Borduurde artikelen hebben een levertijd van 1-3 werkdagen en kunnen niet geretourneerd worden.

Voorraad winkel

11
1
10,5
1
10
0
9,5
0
9
1
8
0
7
0
6
0
4
2
  • Het mega merk ‘Sells’ heeft in de zomer van 2017 nieuwe keepershandschoenen op de markt gebracht, die over een goede kwaliteit beschikken en betaalbaar zijn voor iedereen.
  • HET IS AAN TE RADEN BIJ DE KINDERMATEN (4 T/M 7) EEN MAAT GROTER TE BESTELLEN, DE KINDERMATEN VALLEN HEEL ERG KLEIN UIT. VANAF MAAT 8 VALLEN DE KEEPERSHANDSCHOENEN NORMAAL.
  • De keepershandschoen bevat geen fingersave, de bewegingsvrijheid voor de keeper is hierdoor optimaal.
  • De Sells keepershandschoen beschikt over ‘total contact’. Dit zorgt ervoor dat het uiteinde van de vingers iets breder is voor een groter bereik. Wij hebben deze keepershandschoen ook in rolvinger. Klik hier voor de rolvinger variant.
  • De keepershandschoen van Sells is heel licht en voelt zeer soepel aan. De mesh (body) van de keepershandschoen is gemaakt van stevig materiaal zodat er geen lucht  terecht komt. Vooral tijdens wintermaanden is dit fijn zodat je geen koude handen krijgt.
  • De volwassen maten kosten €40,50 en de kindermaten €36. Dit is voor het merk ‘Sells’ een ontzettend lage prijs. NU MET FLINKE KORTING TE BESTELLEN.
  • Voor 18:00 besteld is morgen in huis. Bekijk deze nieuwe Sells handschoenen ook in onze keeperswinkel in Breda.

KeepersTalent heeft ook keepershandschoenen met fingersavekeepershandschoenen zonder fingersavegoedkope keepershandschoenende beste keepershandschoenenkeepershandschoenen voor volwassenenkeepershandschoenen voor kinderen, rolvinger keepershandschoenen, keepershandschoenen met platte vingersnegatieve keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite SportUhlsportAviataBOMStannoAdidas en Reusch. Bij KeepersTalent betaalt u nooit teveel omdat wij de LAAGSTE PRIJS GARANTIE hanteren.

IEDERE WERKDAG VOOR 18:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS. SLECHTS €2,95 VERZENDKOSTEN. BOVEN €50 GRATIS!

ONDERHOUD VAN KEEPERSHANDSCHOENEN?

“Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn handschoenen niet zo snel kapot gaan en hoe houd ik deze het beste schoon?” zijn veel voorkomende vragen die wij wekelijks gesteld krijgen in onze keeperswinkel. Lees hieronder het artikel om antwoord te krijgen op deze vragen.

Het goed onderhouden van keepershandschoenen is ontzettend belangrijk voor de levensduur van de keepershandschoen. Hoe beter je de handschoenen verzorgt, hoe langer deze mee zullen gaan en hoe meer plezier je ermee kunt beleven. Hieronder geven wij een aantal tips die bij moeten dragen aan de duurzaamheid van jouw keepershandschoenen zodat je er zo lang mogelijk gebruik van kunt maken.

1. VOCHTIG

​Het is heel belangrijk om je handschoenen voor een keeperstraining of voor een voetbalwedstrijd vochtig te maken. Je krijgt hierdoor een betere grip en je handschoenen gaan mindr snel kapot. Zorg dat je nooit met droge handschoenen aan de wedstrijd/training begint. Neem altijd een bidon mee naar de goal en spuit je handschoenen een paar keer tijdens de wedstrijd/training nat. Dit is de alle belangrijkste regel voor het onderhoud van je keepershandschoenen.

​2. SCHOONMAKEN NA EEN WEDSTRIJD/TRAINING

​Maak je handschoenen nat met lauw water en masseer het vuil als het ware uit de keepershandschoen. Doe vervolgens je handschoenen aan en knijp het water uit de handschoen. Geef jezelf vervolgens een ‘high five’ en duw je handen stevig tegen elkaar aan dat het water er vervolgens uit loopt. Tot slot wikkel je je handschoenen in een handdoek en laat je deze 24 uur drogen op kamertemperatuur (niet bij de verwarming en niet met de palm tegen elkaar aan leggen) Daarna zijn je handschoenen weer gereed voor de volgende activiteit.

3. GOED OPBERGEN ALS JE ZE NIET GEBRUIKT

En dan met name tijdens de zomer- en winterstop. Bewaar ze vochtig in een handschoenentasje en zorg dat ze niet tegen elkaar aan gaan liggen/plakken.

4. NOOIT AFZETTEN MET EEN PLATTE HAND.

Vermijd ten alle tijden contact met de foamlaag van je keepershandschoen en het (kunst) gras. Als je snel op moet staan tijdens een oefening is het verleidelijk om je zelf met een platte hand af te zetten van de grond. Probeer altijd een vuist te maken bij dit soort momenten. Als je moet opdrukken van de keeperstrainer, doe dan altijd je keepershandschoenen uit of druk op met gebalde vuisten. Doe je dit niet dan is de kans heel groot dat de foamlaag scheurtjes vertoont.

Hierboven hebben wij 4 tips gegeven die bij moeten dragen aan een langere levensduur van je keepershandschoenen. Ga goed met je keepershandschoenen om en je zult er veel langer plezier van hebben dan als je dit niet doet.

OOK BELANGRIJK OM TE WETEN:

Het is belangrijk dat je je handschoenen niet te klein koopt. Te kleine handschoenen kunnen gemakkelijk scheuren doordat er teveel spanning onstaat tijdens het stoppen van krachtige schoten. Bij te kleine handschoenen scheuren je handschoenen voornamelijk tussen de vingers op het moment dat je een vuist wilt maken om een bal weg te stompen.

Gebruik altijd 2 verschillende keepershandschoenen. 1 voor de wedstrijden en 1 (oud paar) voor de trainingen. Hoe vaker je jouw nieuwe handschoenen gebruikt, hoe eerder deze zullen slijten en weer aan vervanging toe zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sells Total Contact Flash Keepershandschoenen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keeperswinkel in Breda

Een keepersspeciaalzaak die voor 100% in het teken staat van de keeper. Van keeperskleding tot trainingsmateriaal en van keepershelmen tot de allerbeste keepershandschoenen waar ook de profkeepers hun wedstrijden mee spelen.

Bezoek winkel

0